Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az sem rossz
aztán megdöntöm a köridőt a porszívóval
Meg igazábol,jol hangzik.Viszont holnapra még egy öteltem van,a szalon már kiállitotta a számlát,benyujtom a biztositonak,az kiutalja majd a pézt ha megjött a banktol az engedélyem,mivel hiteles a motor,és akkor a szalon megrendeli a dolgokat.Azért nem ugrok bele a Black Motorsba,mert már meglett kérve 1 hete a meghatalmazás a készpénzfelvételre,és ha most szalont válltok,vesztek kb 2 hetet legalább,mire ujra lepapirozunk mindent.Ha holnap bebukom,nincs más lehetöségem,csak pest,mivel a ceglédi suzuki,nem fektet bele 600ezret,mert nincs pénzük.Mindenféleképpen jelentkezem még evvel kapcsolatban,mert totál kivagyok már
mond meg anyának hogy találjon ki neked kibaszásból pályázást, cserébe vasárnap porszívózol, nekem ez be szokott jönni
Pityu:Annyi akadályba ütköztem már,nemtudom rajtam ki tud segiteni.Dobsz egy elérhetöséget magadrol?
leghamarabb 1 óra körül tudok indulni
de erre is már két napja puhítom asszonyt,mert a szombati programot most ő találta ki én meg megint jövök neki a motoroznék dumával
bele lesz mártva egy kocsi friss lócitromba ha nem jössz szombaton Kakucsra
Vagy Suzuki Interat Bicske. (22/509 510)
Egy kérdést náluk is megér
Happy birthday Gekko
mi van a fullánkommal
Span86. Ha gondolod keresd telefonon a Suzuki Black Motorsnál Borus Gergelyt. Megcsinálják a motorod.70/5319002 Tök hivatalosan
Gyere fel Pestre. Segítünk. Keress minket, ha elakadtál.
gondoltam....

na menet van dóódozni,pá
honnan veszed
az Ő fullánkja nem lenne rám ekkora hatással nem venne így le a lábamról
hozzám még télen is be szokott nézni a Wasp.....
Szerintem meg telón lebeszélni hogy melyik vállalja,és odaszállítani... én azt hiszem ezt csinálnám....
jaja,csak már nem írják fel a gyors-szurit és persze ki számít ilyenkor már darázsra....
megharapott? az veszélyes....
Biztosítóval megegyezés egy olcsóbb összegben és ők fizetnek neked.Majd egy független szervíz összerakja olcsóbban.Persze nem márkaszevizes dolog lesz.Vagy zsebből fizeted és majd utal a biztosító.Vagy transzport egy tőkeerősebb céghez.
Tanács?
már nálam is...tegnap volt egy kis afférom egy darázzsal de megmaradok