Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
Most mondom, h 100% biztos nem leszek ott! Nem sorolnék okokat, pedig van sok!
Hát ez vagy....
Józan,szerintem!
Mondatod első része tetszik , a második meg olyanról szól,amire nem kellene gondolnod,amúgy meg semmi közöm hozzá,mit pofázok bele mindenbe,há ki vaok én? tán a Gekko?
Hellász Kis darabolósgyilkosom! Te hogy állsz elméletben a Hellásztúrához?
Helló, akarom mondani, Hellász mindenkinek
másnapos vagy vagy ittas maradtál ...
hát azon kívül h jó társaságban lennék még egy pozitívum lenne benne. imádja Görögországot és ÉN lennék ott !
És remélem Te is ott leszel
BÚÉK "nyanyóka"
légy kemény csaj e,több vagy Te annál,hogy bárki is szórakázzon Veled! Ezt is komolyan mondtam! És remélem ott leszel a Görög kiruccanáson
Nem baj!
én nem......
sziasztok mindenki józan máááááááááá
nem. pont az a baj h nem buzik és sosem elég nekik egy csuporka én meg egy hülye vagyok és hagyom magam átverni folyton. ugyanattól vagyish hagytam. eddig
Hát ha addig nem lessz párod,akkor magyarországon minden nemcsaládos férfi,az buzi! bocsi,ez most kigyütt
jólvan. majd veszek néhány kaparóssorsjegyet oszt megyek veletek ha bejön amúgy meg nem lenne nekem nagy feeling egyedül menni mikor mindenki párban v családdal van
na,ez nem hülyeség teljesen egészében,meünk Görögországba a nyáron,GYERE TE IS!
elmentem egy kicsit csavarogni és mire visszajövök oldalakat írkáltok tele most olvashatom vissza a sok hülyeséget
Pofán nyomhatsz,csak meg ne haragudj,azt nem bírnám elviselni....
Mi a bajod? Nem tetszett a Jézuska? Vagy nem írtam oda ,hogy Pust?
na igen, egy szett gumit cserélni csak azért, mert kimentél és visszajöttél...olcsóbb a kocsi.
még az islehet ha továbbra is igy beszélsz velem