Yvettet meg világosítsad fel,hogy a turizmust szervezők ,és lebonyolítók a főszezonban nyaralókat "looser-mass"-nak nevezik (lúzer-tömeg)
Mert:
1. Tömeg,zsúfoltság,ember/négyzetméter több mint sok!
2. Minden sokkal drágább,főleg a szállások,de minden szolgáltatás
3. Lévén tömeg,leszarják a minőséget,nem érdekli nagyon a tavernást,hogy visszamész e vagy nem,mert vannak mint a sáskák
4. Sokkal nagyobb a kánikula,mint ami kellemessé teszi az ottlétet
Kb ennyi a hátránya.
Az előnye:....
1.Hogy főszezonban mentél oda.....(ez miért is előny?)
ezeket csekély majdnem egy évtizedes,kis kitérőtől eltekintve az ottani turizmus-szervezés-lebonyolításban eltöltött munkám tapasztalatai alapján mertem leírni
és GÖRÖGORSZÁGBAN NINCS HIDEG JÚNIUSBAN
Jedi mester Üdvözlégy közöttünk
Jössz Te is a kedveseddel Görögbe?
(remélem,mert ha nem,akkor elkezdek görögül vakerolni itt,és Jocee szétcsapja a lepénylesődet)
attól hogy fél12 van,még felriathatok,,,,azt álmodtam,hogy egy buszon lebontottad a sliccemet a csuklós busz csuklójában rácsuklodtál a faszomra,,,,tele volt a busz,persze hogy felriadok,,,mondom itt mindenki tiszta geci lesz rémálom
Mert:
1. Tömeg,zsúfoltság,ember/négyzetméter több mint sok!
2. Minden sokkal drágább,főleg a szállások,de minden szolgáltatás
3. Lévén tömeg,leszarják a minőséget,nem érdekli nagyon a tavernást,hogy visszamész e vagy nem,mert vannak mint a sáskák
4. Sokkal nagyobb a kánikula,mint ami kellemessé teszi az ottlétet
Kb ennyi a hátránya.
Az előnye:....
1.Hogy főszezonban mentél oda.....(ez miért is előny?)
ezeket csekély majdnem egy évtizedes,kis kitérőtől eltekintve az ottani turizmus-szervezés-lebonyolításban eltöltött munkám tapasztalatai alapján mertem leírni
és GÖRÖGORSZÁGBAN NINCS HIDEG JÚNIUSBAN
Jössz Te is a kedveseddel Görögbe?
(remélem,mert ha nem,akkor elkezdek görögül vakerolni itt,és Jocee szétcsapja a lepénylesődet)
Megint !