Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg...miért nem jötök együtt? ..... na tényleg húzok mostmár
Na ,megyek alunni egyet,majd jövök,legyetek jók
drága, én is ezt vallottam, de soha nem bírtam kikapcsolni 3 nap alatt. Évente legalább 1* kell egy hét összefüggő nyaralás.
Görögország feelingjét,meg a görögök feelingjét itt madzsarisztánban nem lehet érezni,ott olyan......"görög" (ezt most jól megaszontam)
Mindenki nem lessz ott az tuti,lehet nekem sem jön össze... ki tudja mi lessz
hentinek igaza van. kis pénzből a sok kis túra többet jelent mint 2 hét nyaralás
Vigyázzá Orfűn,abaligeti elágazástól a lejtőn erősek azok a kanyarok
az szép és jó,Pécsről Orfűig
de ez a Görög is motorostaliszerűlenne,mennyi motoros lessz ott...
Igen.... kacsinthat is közben
és kacsintani
Igen, mindennap bebizonyíthatják, hogy milyen frankón tudnak mosni, főzni, takarítani...és
Nem, marad ugyanúgy!
Az első és legfontosabb: két kilóból ebben az országban valami überfaszát lehetne motorozni úgy, h pályázás meg minden van benne, igaz Görögországgal kapnék egy gútos nyaralást is! Ez a 2. indok: Henti nem nyaralgat! Henti hosszú hétvégéken Szülőket,rokonokat látogat, Balcsira megy, motorostalikon veszrészt! 3. összesen van két hét (10) munkanap fizetett szabim! 4. Én nem a vízpartot részesíti előnyben, hanem a hegyeket, ezért kedvenc uticélom Orfű! Ott van hegy szerpentin, jó levegő szép tavak, lovalda, horgászati lehetőség, minden amire szükségem van a kikapcsolódáshoz!
Szoval ezekért nem megyek Görögbe, és szrtm messze is van!
Hát igen....én is ezt kérdeztem a kedves fatertól,amikor azt mondta,hogy spóroljak a kiadásokkal....hát miről mondjak le? a piáról,a kábszerről,a cigiről,az éjszakázásról,meg a kurvákról nem birok lemondani,és másvalami van?
jah én azt hittem minden nap nőnap van
Most felhívtad a figyelmet a nőnapra?
engem a tesóm hívott új-zélandra. azt mondta csak a repjegyet kell fizetnem a többit ők állják. a jegy 350e biztos megyek oda is
Én nem cigizek, nem iszom.... semmi fölösleges dologra nem költök, csak az ÉLET-re...... Mit hagyjak abba?
március 8.
Na persze minden értelmes,normális számolás szerint én sem tunnék menni acsaláddal,de hun vaok én a normálistól?
Na ugye,még bármi lehet......pl. aki cigizik,az most leteszi ezt a büdös és kellemetlen szokását,és máris megvan az útiköltség...pl.de ez csak egy volt,a többit nem mondom el...még nem jutott eszembe.....
még mindig? nemáááá
Rontom a %-ot, én(mi sem) leszünk ott 100%-ban.
Idézve hentes-t..... van ok bőven.... a nyaralásra gondolni sem merek
Ha nem vonattad ki a motort,akkor februártól motorosidő lessz
és ha én is 100% nem leszek ott akkor a te 100%-od csökken
ez a kedvenc rajzom ,próbáltam egy ilyet rajzolni,de nem vaok teheccséges a rajban....
sok mindennel nem kéne foglalkoznom dehát a gondolatok azok jönnek nem tudok mit csinálni amíg nincs tavasz meg vagyok lőve akkor legalább tudnék menni kutyulit sétáltani és akkor nem gondolkozom hülyeségeken meg hogy miért meg itakda...
WARNING! Utolsó Figyelmeztetés:

A turizmust szervezők ,és lebonyolítók a főszezonban nyaralókat "looser-mass"-nak nevezik (lúzer-tömeg)

Mert:
1. Tömeg,zsúfoltság,ember/négyzetméter több mint sok!
2. Minden sokkal drágább,főleg a szállások,de minden szolgáltatás
3. Lévén tömeg,leszarják a minőséget,nem érdekli nagyon a tavernást,hogy visszamész e vagy nem,mert vannak mint a sáskák
4. Sokkal nagyobb a kánikula,mint ami kellemessé teszi az ottlétet
Kb ennyi a hátránya.
Az előnye:....
1.Hogy főszezonban mentél oda.....(ez miért is előny?)

ezeket csekély majdnem egy évtizedes,kis kitérőtől eltekintve az ottani turizmus-szervezés-lebonyolításban eltöltött munkám tapasztalatai alapján mertem leírni
és GÖRÖGORSZÁGBAN NINCS HIDEG JÚNIUSBAN