Görögország feelingjét,meg a görögök feelingjét itt madzsarisztánban nem lehet érezni,ott olyan......"görög" (ezt most jól megaszontam)
Mindenki nem lessz ott az tuti,lehet nekem sem jön össze... ki tudja mi lessz
Vigyázzá Orfűn,abaligeti elágazástól a lejtőn erősek azok a kanyarok
az szép és jó,Pécsről Orfűig
de ez a Görög is motorostaliszerűlenne,mennyi motoros lessz ott...
Nem, marad ugyanúgy!
Az első és legfontosabb: két kilóból ebben az országban valami überfaszát lehetne motorozni úgy, h pályázás meg minden van benne, igaz Görögországgal kapnék egy gútos nyaralást is! Ez a 2. indok: Henti nem nyaralgat! Henti hosszú hétvégéken Szülőket,rokonokat látogat, Balcsira megy, motorostalikon veszrészt! 3. összesen van két hét (10) munkanap fizetett szabim! 4. Én nem a vízpartot részesíti előnyben, hanem a hegyeket, ezért kedvenc uticélom Orfű! Ott van hegy szerpentin, jó levegő szép tavak, lovalda, horgászati lehetőség, minden amire szükségem van a kikapcsolódáshoz!
Szoval ezekért nem megyek Görögbe, és szrtm messze is van!
Hát igen....én is ezt kérdeztem a kedves fatertól,amikor azt mondta,hogy spóroljak a kiadásokkal....hát miről mondjak le? a piáról,a kábszerről,a cigiről,az éjszakázásról,meg a kurvákról nem birok lemondani,és másvalami van?
Na persze minden értelmes,normális számolás szerint én sem tunnék menni acsaláddal,de hun vaok én a normálistól?
Na ugye,még bármi lehet......pl. aki cigizik,az most leteszi ezt a büdös és kellemetlen szokását,és máris megvan az útiköltség...pl.de ez csak egy volt,a többit nem mondom el...még nem jutott eszembe.....
sok mindennel nem kéne foglalkoznom dehát a gondolatok azok jönnek nem tudok mit csinálni amíg nincs tavasz meg vagyok lőve akkor legalább tudnék menni kutyulit sétáltani és akkor nem gondolkozom hülyeségeken meg hogy miért meg itakda...
A turizmust szervezők ,és lebonyolítók a főszezonban nyaralókat "looser-mass"-nak nevezik (lúzer-tömeg)
Mert:
1. Tömeg,zsúfoltság,ember/négyzetméter több mint sok!
2. Minden sokkal drágább,főleg a szállások,de minden szolgáltatás
3. Lévén tömeg,leszarják a minőséget,nem érdekli nagyon a tavernást,hogy visszamész e vagy nem,mert vannak mint a sáskák
4. Sokkal nagyobb a kánikula,mint ami kellemessé teszi az ottlétet
Kb ennyi a hátránya.
Az előnye:....
1.Hogy főszezonban mentél oda.....(ez miért is előny?)
ezeket csekély majdnem egy évtizedes,kis kitérőtől eltekintve az ottani turizmus-szervezés-lebonyolításban eltöltött munkám tapasztalatai alapján mertem leírni
és GÖRÖGORSZÁGBAN NINCS HIDEG JÚNIUSBAN
Mindenki nem lessz ott az tuti,lehet nekem sem jön össze...
az szép és jó,Pécsről Orfűig
de ez a Görög is motorostaliszerűlenne,mennyi motoros lessz ott...
Az első és legfontosabb: két kilóból ebben az országban valami überfaszát lehetne motorozni úgy, h pályázás meg minden van benne, igaz Görögországgal kapnék egy gútos nyaralást is! Ez a 2. indok: Henti nem nyaralgat! Henti hosszú hétvégéken Szülőket,rokonokat látogat, Balcsira megy, motorostalikon veszrészt! 3. összesen van két hét (10) munkanap fizetett szabim! 4. Én nem a vízpartot részesíti előnyben, hanem a hegyeket, ezért kedvenc uticélom Orfű! Ott van hegy szerpentin, jó levegő szép tavak, lovalda, horgászati lehetőség, minden amire szükségem van a kikapcsolódáshoz!
Szoval ezekért nem megyek Görögbe, és szrtm messze is van!
Na ugye,még bármi lehet......pl. aki cigizik,az most leteszi ezt a büdös és kellemetlen szokását,és máris megvan az útiköltség...pl.de ez csak egy volt,a többit nem mondom el...még nem jutott eszembe.....
Idézve hentes-t..... van ok bőven.... a nyaralásra gondolni sem merek
A turizmust szervezők ,és lebonyolítók a főszezonban nyaralókat "looser-mass"-nak nevezik (lúzer-tömeg)
Mert:
1. Tömeg,zsúfoltság,ember/négyzetméter több mint sok!
2. Minden sokkal drágább,főleg a szállások,de minden szolgáltatás
3. Lévén tömeg,leszarják a minőséget,nem érdekli nagyon a tavernást,hogy visszamész e vagy nem,mert vannak mint a sáskák
4. Sokkal nagyobb a kánikula,mint ami kellemessé teszi az ottlétet
Kb ennyi a hátránya.
Az előnye:....
1.Hogy főszezonban mentél oda.....(ez miért is előny?)
ezeket csekély majdnem egy évtizedes,kis kitérőtől eltekintve az ottani turizmus-szervezés-lebonyolításban eltöltött munkám tapasztalatai alapján mertem leírni
és GÖRÖGORSZÁGBAN NINCS HIDEG JÚNIUSBAN