A hátam mögött megbeszéltetek mindent mi? És ha 2 motort viszel,akkor mi van? Kié marad le? 3 motort csak akkor lehet,ha az összsúlya a vontatmánynak nem haladja meg az x kilót.....most akkor megint ott tartunk,hogy hol?
+kávéztam, reggeliztem, attam a gyereknek is, mer nagyon kérte!
Lehet ráugrani a csontleves-rántotthús projektre
Mennyünk a Mecsekbe is jövőre , azt úgy szererném!
Gr!
Két motorosat a Corsa elrángat, de a Hármas sok neki, szerintem. HUMER gyártmányban van áramvonalas, zárt utánfut, amit aztán másra is lehet használni! A motorrögzítések kivehetők! Nagyon penge a cucc, de nem occo! Nézz utánna!
Az Fndi-vel már megbeszéltem mindent , a Kufárékkal kell pontosítani , és már lehet intézni . Aki egy hétre jönne innen a fórumról , azt ráérünk előtte egy hónappal elintézni .
De akkor ,ha mellette beszélünk,akkor ki fogja hallgatni a beszédet
Az egyik 7végét nem áldozzuk be egy Székelyudvarhelyi motzorostalálkozó meglátogatására? Óriási feeling lehet....
Nálunk 4 fő van: Nikike,Timi,ésJennyike meg én.
Mi az hogy nem lehet tudni? PUSTI!....amúgy ha jól belegondolok,akkor tényleg Nálam nem lehet tudni,Én megyek,a család is szinte biztos
Tudom Táncikapartner! Csak olyan jó kötekedni néha!
Hánem? Háde! Jövő 7en valamikor egy személyes összeröffenés keretében beszélgetni a dologról,és addig kiderül a lehetséges résztvevők száma is! Na ?
Szia Kufár ! Még nem tudom összesen hányan megyünk , nagy a lelkesedés , de majd meglátjuk . Én a corsára intézem a vonóhorgot , egy hármas trélert csak el bír majd vonszolni . Mi négyen megyünk , az Fndi-ék is négyen , a Gekko-nál meg sosem lehet tudni .
Most ne gyere motorral,mert hó van....
Lehet ráugrani a csontleves-rántotthús projektre
Mennyünk a Mecsekbe is jövőre
Két motorosat a Corsa elrángat, de a Hármas sok neki, szerintem. HUMER gyártmányban van áramvonalas, zárt utánfut, amit aztán másra is lehet használni! A motorrögzítések kivehetők! Nagyon penge a cucc, de nem occo! Nézz utánna!
Az egyik 7végét nem áldozzuk be egy Székelyudvarhelyi motzorostalálkozó meglátogatására?
Mi az hogy nem lehet tudni?
Hánem? Háde!