Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos csak két motort fogok vinni .
Inkább pislogjál,azt Káj szereti legalább
Mit vigyorogol vazze? Értelmeset nem tudsz vakkantani?
God Bless You All!
....megyek , tolom a havat egyedül
PUSTIIIIIIK!
Mindenki lepurcolt innen,félős bagázs,szellentek,és mindegyik elpucol riadtan remegve,kocsonyák
Több mint gyanús......
Nagy a csönd.....mondtam én
Zavart érzek az Erőben.... valami nem kóser itt.......
Szasz! én most ott vaok,a Mecsekoldalból skubizom a várost
Most ne gyere motorral,mert hó van....
A hátam mögött megbeszéltetek mindent mi? És ha 2 motort viszel,akkor mi van? Kié marad le? 3 motort csak akkor lehet,ha az összsúlya a vontatmánynak nem haladja meg az x kilót.....most akkor megint ott tartunk,hogy hol?
Akkor idén inkább, még nem álltam át!
+kávéztam, reggeliztem, attam a gyereknek is, mer nagyon kérte!
Lehet ráugrani a csontleves-rántotthús projektre
Mennyünk a Mecsekbe is jövőre , azt úgy szererném!
Egy nyaralás árát nem fogom utánfutóra költeni , biztos tudok majd kérni valakitől .
Gr!
Két motorosat a Corsa elrángat, de a Hármas sok neki, szerintem. HUMER gyártmányban van áramvonalas, zárt utánfut, amit aztán másra is lehet használni! A motorrögzítések kivehetők! Nagyon penge a cucc, de nem occo! Nézz utánna!
Az Fndi-vel már megbeszéltem mindent , a Kufárékkal kell pontosítani , és már lehet intézni . Aki egy hétre jönne innen a fórumról , azt ráérünk előtte egy hónappal elintézni .
Mentem enni ,majd jövök vissza íziben
De akkor ,ha mellette beszélünk,akkor ki fogja hallgatni a beszédet
Az egyik 7végét nem áldozzuk be egy Székelyudvarhelyi motzorostalálkozó meglátogatására? Óriási feeling lehet....
Nálunk 4 fő van: Nikike,Timi,ésJennyike meg én.
Mi az hogy nem lehet tudni? PUSTI!....amúgy ha jól belegondolok,akkor tényleg Nálam nem lehet tudni,Én megyek,a család is szinte biztos
Mindenképpen beszélünk , egy kínai mellett .
Tudom Táncikapartner! Csak olyan jó kötekedni néha!
Hánem? Háde! Jövő 7en valamikor egy személyes összeröffenés keretében beszélgetni a dologról,és addig kiderül a lehetséges résztvevők száma is! Na ?
Hármas tréler pusti ! ,
Szia Kufár ! Még nem tudom összesen hányan megyünk , nagy a lelkesedés , de majd meglátjuk . Én a corsára intézem a vonóhorgot , egy hármas trélert csak el bír majd vonszolni . Mi négyen megyünk , az Fndi-ék is négyen , a Gekko-nál meg sosem lehet tudni .