Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebbe most beleszólhatok? vagy megint férfi-dolog?
Ha jól tudom , két utánfutónk lesz , elvileg az Fndi intézi , a dagadt madár mellé csak egy motort tudunk tenni , a másikra hármat .
Boldognak boldog az új év,csak még nem hevertem ki a Szilvesztert
hááát,pont járok majd arra,csak nem tudom melyik nap.hétfőn megyek a VONYÓHORGOS beetleért végre majd a hét vége felé talán járok feléd
BÚÉK! Neked is van valami kis ""Jézuska" ott nálam,majd ha arra jársz,gyere be a jövő 7en
nem feltétlenül,ha nem használt nagyon a gumma,akkor ok,max 3000 km et kell számolni a motorral jövőknek,vagy nem?
akkó a motoromat is felteszed a trélerre a Tied mellé?
Aki motorral jön , annak számolnia kell egy plusz hátsó gumit , meg egy plusz olajcserét .
Autóval oda-vissza , autópályadíj , a szokásos két gyorshajtás , nekünk 80,000- ft-ból megáll .
kb 40 ezer a benyaköltség
Én is motorral mennék legszívesebben,de akkor Anya nem akar jönni...... nem akar annyit vezetni.... ,na de mindegy,majd meglátjuk
A Kufár azt mondta , hogy ő lemotorozik Erzsikével , a kollegám is végig motorral jönne .
Július az időpont , csak tudni kellene , mennyi motort kell levinni , és ki jön le vele .
Lassan egy lehetséges útvonalat,meg az időpontot is kb meg kellene dumálni,nem?
Akkor jó ! Tegnap intéztem a vonóhorgot .
Igazán megtisztelő ! ,
És ok a Gr út az idén!
Ok papa,akkor most elmegyek szarni
Jövő héten bemegyek érte .
Fater csaja elküldte a piádat,mikor gyüssz érte? Én 7főtől vagyok a boltban,ma,(ha szombat van..... ) BinLáden nyit,és ott lessz legalább délig,ha gondolod bemehetsz érte
Kalimera file ! ,
Kalimera pusti!
Hello mindenki ! Szia Gino .
ekem sem......nem szervál a szerver