Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a beszéd ! Annyi a változás akkor , ha ilyen sokan leszünk , hogy Evia-szigetén kezdenénk a nyaralást , mert ahova mi járunk két fix helyre ott korlátozott a szálláslehetőség .
Hyundai
H100 az mi?
tényleg 3mill lesz
addigra a te kecód kész lesz tesa.... abból megyek görögbe.....

én 1napra leszaladok
akkor nálam csinálja a hozzá építést és mint gó ré,felügyeli a munkát,én meg motorozok
na ez jobban hangzik, és sokkal elérhetőbb..... még akár csatlakozhat is hozzán 2 fő, mert ha megyünk, akkor a H-100al, bebaszom a gsrt,meg a cuccokat hátra, elől meg 5 fő kényelmesen elfér....
miért rakaszkodsz a főszezonhoz ?.....az ilyeneket szoktuk buzizni lennt..... tömeg...minden drágább.....szopki......meg ilyenek
Akkor gyertek egy hétre , az együtt a lényeg !
Július file ! , ,
Szia rabló !
Jót Parabácsi
Ja ,alaszkában meg a Kamcsatka félszigeten.....hülye
Jó reggelt
Akkor még hideg van .
messze van még, és nem álltatom magam..... nem igérek semmit, mert a 2 hét szabi nem istenbizony.... nyáron tele melóval, nem tudom el tudok-e szakadni 2 hétre...
100 ezer per fő szerintem reális szám,abból azért okésan lehet lenni,ha nem főszezonban mennénk,még olcsóbb is a dolog kissé ,és NINCS TÖMEG
Gyertek! most ez mexikóihullámzás lenne(nincs ilyen szmájli sem,hogy lehessen itt kommunikálni? )
ha itthonról viszel kaját akkor gondolom az is elég.... bár utiköltség az fix....