Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mindegy , csak menjünk !
Most beszéltem Nikivel,Nikikém "keresztanyjával", ok a szállás ,de ha jüniusban mennénk,az még okésabb lenne........akkor nincs főszezon,nincs tömeg,stb....mit szólsz?
az nem is annyira veszélyes..... többre gondoltam....
próbálom befúzni királynőmet, hátha.....
én annyit nem fogok költeni,az tuti,200 ezer a max,de abba is beleférünk feleségemmel,és Nikikével,meg egy kis motorozással asszem
Majdnem minden évben megyünk . 2009-ben a hayabuxa vétel miatt nem voltunk . Két hét négy főre , ha nem puccos étteremben eszel , kijön 350,000-400,000-ból .
az klassz.... voltatok már kint máskor is hasonló paraméterekkel?
mibe fáj egy ilyen ut... per fő?
Indulás délután ötkor , reggel fél nyolckor a tengerparton iszod a bacardi-t .
Tapasztalatból mondom ! , ,
bazz.... utifutival 2 nap mire odaérünk.....
Pedig egy páran ezt tesszük,és családddal megyünk
köszi kihagyom.....
ha megyek is csak a családdal.... de akkor meg nekem kell vezetni mert anya nem vállalna be ekkora utat....az meg hogy néz ki hogy kocsival viszem a motort....
Kóstoló : szállás , tenger , gyros .
Valahogy így :
1, Grkrisz+3 fő
2, Fndi+3 fő
3,Kufár+1 fő
4,Gekko+Timi+Nikike
5,Cseszneki-rém-Robi+1 fő
6,
7,
8,
9,
10,
Szeva tesó
á,csak átugrunk ide a szomszédba,Görögországba... Jössz ?
reggelt csibészek....
hova lesz a túra?
Valahogy így :
1, Grkrisz+3 fő
2, Fndi+3 fő
3,Kufár+1 fő
4,Gekko+ ?
5,Cseszneki-rém-Robi+1 fő
6,
7,
8,
9,
10,
2 hét lessz? Mennyi a szállás kb?
? fő lessz?
Nekem nem kell utalni semmit,a helyszínen kifizethetjük,ha tudjuk pontosan ? fő,akkor majd megkérdem mennyiért kapjuk a cellákat
aztán ha az messzinek tűnik a papirkutyafejeteknek ,akkor ott a közelben van Chalkidiki ,ott az első 2 félszigetet érdemes bejárni, Kassandra és Sithonia félszigetet,ott tudok mutatni pár kóser helyet
Egy hét Asprovalta , vagy Makrigialos , egy hét Evia-sziget ! , , Asprovalta-n négy apartman van ami 3+1 fős , ennek az árát májusban át kell utaljam , a többit te intézed !
Na azzé leruccanunk Eviára is? ott az a durva szerpentin
Mehet .
nem válaszoltál a kérdésemre.... most akkot mehet a dagdtmadarad mellé a trélerre a gyíkosgéeserem vagy nem?
Szia ! Minden segítséget elfogadunk , mert aki motorral jönne az nem gondolta át a költségeket .
hallgatás=beleegyezés...de tök mindegy amúgy meg mennem kell,legyetek jók
Az út oda-vissza Asprovaltáig 2160 km , kint mész 3000-et és cserélhetsz gumit , plusz az olajcsere .