a Krissz hozzászólása alapján, neki elég az a pár ember akivel napi kapcsolatban van..... a többi magyarul le van szarva..... jó.... igy is lehet ezt.....
nem akarok én itt vitát szítani.... de ezt kikérem magamnak.....
szép estét mindenkinek!
vissza olvastam a mai termést....
"....A Gsr-csapat összetartása egy nagy nulla , mindenki ideírkál néha , de semmi több . Egy pár emberrel napi kapcsolatban vagyok innen , nekem ez elég ...."
nos, sajnálom hogy igy gondolod....
ahoz hogy egy csapatban össze tartás legyen szerintem nem feltétlenül szükséges egymás seggébe bujni!
ahány csapat összefogó-gurulás volt, mindegyiken részt vettem mióta ide regisztrálatam! örömmel, és tisztelettel fogadtam minden embert aki részt vett benne(téged is KRISSZ!), aki csatlakozott, vagy aki lélekben ott volt, mert épp nem tudott velünk lenni!
részemről volt a megtiszteltetés hogy új barátokra tehettem itt szert, és köszönöm hogy tapasztalataikat megosztották velem, valamint azt is hogy kölcsönösen segithettük egymást dolgokban.....
már csak a távolság, és a szabadidő hiánya miatt sem lehetek mindenkivel napi kapcsolatban..... akkor én most szar ember vagyok?
és szar ember velem együtt mindenki, aki nem ajnározza a másikat, vagy csókolgatja a seggét naphosszat?
komolyan elgondolkodtat hogy akarok-e, CSAPAT TAG lenni.....
Soha nem tudjuk mit hoz a jövő, jó a csapat így ahogy van !
Nekem tetszik ez az egész buli az összes motorossal . Jövőre jó lenne 1 kerti partit is összehozni valahol .Tudom nehéz kivitelezni .
szia!
Tybcsi, nem eszik olyan forrón...., tavaj sok volt a kissebb (kevesebb létszámú) gurulás, sajna Gr a nagyobbakból maradt ki, talán ezért érzi így! Jó srác Ő, ha tehetné leélné az életét a motor hátán, de ezt is el kell fogadni,ha ezt írtavalamiért biztos így érzi! A mi dolgunk,h jövőre másként lássa, fogadja el, hogy igenis jó a team, csak még valami(ki) hiányzik, talán épp egy Grkrisz!
Nincs senki, elfelejtettek írni
Ma a körülményekhez képest sok motorost láttam, mindannyiuknak elismerésem! De a pálmát a Hondás srác viszi, reggel 5.50-kor a csepeli M0 híd alatt láttam, nem túl melegen öltözve, na az fain vót! méghogy a Para egy állat!
a Krissz hozzászólása alapján, neki elég az a pár ember akivel napi kapcsolatban van..... a többi magyarul le van szarva..... jó.... igy is lehet ezt.....
nem akarok én itt vitát szítani.... de ezt kikérem magamnak.....