A "régebbi" GSR-esek állítólag minden évben dec 2. hetében évzáró bulit tartanak. Én sem voltam még egyiken se, ezt a Kykee-től tudom! Ja és minden évben ugyanazon a helyen ! Nem szeretnék senki levesébe se beleköpni...
Mit szólna a társaság, ha jövő nyárra megszervezném az ország első GSR találkozóját ! Szerintem simán +tudom oldani! Szombati összezörrenér, egy gurula az adott környéken,fadzsi, kávé, vissza az alaptáborba, bográcsvacsi, moka kacagás akár hajnalig!
SZERETNÉM MINDENKI VÉLEMÉNYÉT TUDNI! Csak abban az esetbenkezdek el szervezni, ha megfelelő az érdeklődés!
Több lehetséges helyszint, és időpontot jelölnék meg, a kaját pedig szavazással lehetne kiválasztani! Ja és még valami, csak camping szerüen tudnánk aludni, tehát sátorozás!
A felvetéssel kapcsolatban vároma véleményeteket és ötleteiteket!
Köszi!
Szia Kufár !
Nagyon sajnálom , hogy a Gino-val kellett töltened a kevés szabadidődet ! ,
Telken vagyunk , pakolunk el mindent , lement itt is a szezon .
Egyébként , ha érdekel , a Görögországi túránk le van szervezve júliusra , még három motornak van hely . , ,
Már értem! Virág helyett kapod a képeket! Igaz?
A reklámot köszi, nagyon mutatós!
Andrettiben is lehet csinálni az évzárót, nem?
Neked meg csináltam egy kis reklámot
Szerinted Hentit át lehet SV-ről csábítani GSR-re?
Az SV-re kell neki, mert nagyon elöl ül és nem f
SZERETNÉM MINDENKI VÉLEMÉNYÉT TUDNI! Csak abban az esetbenkezdek el szervezni, ha megfelelő az érdeklődés!
Több lehetséges helyszint, és időpontot jelölnék meg, a kaját pedig szavazással lehetne kiválasztani! Ja és még valami, csak camping szerüen tudnánk aludni, tehát sátorozás!
A felvetéssel kapcsolatban vároma véleményeteket és ötleteiteket!
Köszi!
Nagyon sajnálom , hogy a Gino-val kellett töltened a kevés szabadidődet !
Telken vagyunk , pakolunk el mindent , lement itt is a szezon .
Egyébként , ha érdekel , a Görögországi túránk le van szervezve júliusra , még három motornak van hely .
TE nyertél! Rólad van a legtöbb!
Most szólok: BULI lesz DEC:'13_án!
Aranykeretes meghívót küldjek?
Ezmindenkinekszól!