Búcsúbeszéd? minek az? elég az elköszönés is, nem? Aki akar ,az úgyis megtalálja a módját annak ,hogy megtaláljon,nem kell ide búcsúbeszéd,de most hogy így említed?ahol vétek SOKAK számára a RÖHÖGÉS és marhulás? oda minek írkálni? Majd ha kell valami,ahogy sokan szokták Na de most már tényleg alvás,
Jó éjt!
Nem hagytok aludni mi? Na reggel nem is megyek sehova......
Azokra a csúnyánbeszélős estékre gondolsz? jaj ,annyira szégyenlen magam,hogy én abban részt vettem....a pofikám leszakad,sosem bocsájtom meg magamnak...olyan vulgárisak voltunk,de tényleg úristen,tiszta vétek
Hogy őszinte legyek évek óta nem röhögtem úgy, mint azokon a pustizós estéken. De vannak akik ezt nem találták viccesnek, és én tiszteletben tartom az igényüket, még ha hülyeségnek is tartom.
Azért volt,és van jópár KIRÁLY arc itt,még személyes ismeretség híján is nagyon megkedveltem jónéhányat,hát még akikkel volt szerencsém találkozni is!remélem nem bántottam meg közülük senkit sem, jó volt Veletek ökörködni meg marhulni,párszor visítva fuldokoltam a röhögéstől,a poént keresve és találva a beszólásokban,Köszönöm,jópár óra nevetés,amit senki sem vehet el már... KÖSZÖNÖM!
Jó éjt!
Azokra a csúnyánbeszélős estékre gondolsz? jaj ,annyira szégyenlen magam,hogy én abban részt vettem....a pofikám leszakad,sosem bocsájtom meg magamnak...olyan vulgárisak voltunk,de tényleg úristen,tiszta vétek
Kezd "eldurvulni" a fórum,már megyek is innen