Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jocee
itt van ni hogy mi a rajz
jól átbasztak tégedet'e a karral
délre gyere le,,,Anikónak 11kor még dolga lesz,,,utána indulunk,,,de addig
Maci!
Mit akartak volna szétszedni a motoron? (Szlovák zsernyákok.)
Velem eddig rendesek voltak.
Holnap, vasárnap délelőtt lenne időm, cca.: 2-ig gurulni? Valaki? Henti?
mikor indulnátok?
Szevasztok!
Az komoly,,,,na akkor be kell szlovákoztatni a motort Somogyba mi lehet legurulunk,azt beiktatok egy kis körösringet,,,,van egy szép tó,meg jó utak,egy hangulatos kis útszéli vendéglővel....igazából nem kelle nagyot gurulni,de az is belefér,hogy a Pentel hidnál megy aki akar pár kört,,,lesz úgy is sok motoros...bár az igazi motorosnak,annak mindegy,,,,,a motorozáshoz sajnos a rossz utak is hozzátartoznak,,,bár pesten mindenhol sokkal rosszabbb utak vanak,mint amerre itt mentünk Henti bánatára Aki jön az jön,mi megyünk,MAci gyere ha akarsz
Szlovákiába én nem megyek, a múltkor átmentem Párkánynál és 3 rendőraiutó zárt meg kettő keresztbe egy meg amelyik nézte a rendszámomat mögülem. Kiderült, hogy mert magyar vagyok........Csak a jelvényem miatt úsztam meg a motor szétszedédét, és 600 EUR bírságot. Ott rohadjanak meg ahol vannak. Majd jövőre, ha lenyugszanak az indulatok.
nesze bammeg
Bejösz, vagy nem? Ott a motyód!
Grkrisz!
Ebből elég! most már ne büntesd a fórumot,tessék azonnal írni,mert megbuffogtatom a füleidet( látod most is kellene a buffogtatós szmájli baxod)
PUSTI!
Mobilon elérhető leszek,asszem ,tscháá
ez meg mi?t akar jelenteni?
Na további xép napot,én elmegyek kicsit dolgozni,aztán superzone,meg red baron,azt mondja Totor,hogy baxott sok motor van,most érkezhettek,megnézem Őket
koránreggelébresztőfagyitnemadóqrva
akkor tényleg az....
Jó reggelt! télleg qrva nekem meg nem adott fagyit.....
Szuper ez a fórum..... o yan izgalmas......
reggelt!
hajnal 4kor értem haza melóból.... ez a kurva fndi meg elébresztett....
Pusti file? hol vagy?
És a buffogtató szmájli?
Legalább egy sütit.....vagy egy ostyát...de nem....nem kegyelmeztek.....
Ja ,a tegnap a Totor family,meg az fndi family fagyiztak,oszt nekem nem vettek szóval bari -bari-de fagyit nem kapol....
Pedig ott folyott a nyálam patakokban .....
Hű de jó voltam
Azt kell mondani,finoman,és halkan,hogy ne húzzad az orrodat(azt a nagykampósat )Te kis gerontofíliás pedofil pusti,mert kihúzom a szőrt az orrodból! Na erre bizti megbékél
Hát, ha életet verek magamba és fölállok innen a géptől, akkor 10,30 és 11 között biztos!