Szevasztok!
Az komoly,,,,na akkor be kell szlovákoztatni a motort Somogyba mi lehet legurulunk,azt beiktatok egy kis körösringet,,,,van egy szép tó,meg jó utak,egy hangulatos kis útszéli vendéglővel....igazából nem kelle nagyot gurulni,de az is belefér,hogy a Pentel hidnál megy aki akar pár kört,,,lesz úgy is sok motoros...bár az igazi motorosnak,annak mindegy,,,,,a motorozáshoz sajnos a rossz utak is hozzátartoznak,,,bár pesten mindenhol sokkal rosszabbb utak vanak,mint amerre itt mentünk Henti bánatára Aki jön az jön,mi megyünk,MAci gyere ha akarsz
Szlovákiába én nem megyek, a múltkor átmentem Párkánynál és 3 rendőraiutó zárt meg kettő keresztbe egy meg amelyik nézte a rendszámomat mögülem. Kiderült, hogy mert magyar vagyok........Csak a jelvényem miatt úsztam meg a motor szétszedédét, és 600 EUR bírságot. Ott rohadjanak meg ahol vannak. Majd jövőre, ha lenyugszanak az indulatok.
Grkrisz!
Ebből elég! most már ne büntesd a fórumot,tessék azonnal írni,mert megbuffogtatom a füleidet( látod most is kellene a buffogtatós szmájli baxod)
PUSTI!
Na további xép napot,én elmegyek kicsit dolgozni,aztán superzone,meg red baron,azt mondja Totor,hogy baxott sok motor van,most érkezhettek,megnézem Őket
Ja ,a tegnap a Totor family,meg az fndi family fagyiztak,oszt nekem nem vettek szóval bari -bari-de fagyit nem kapol....
Pedig ott folyott a nyálam patakokban .....
Azt kell mondani,finoman,és halkan,hogy ne húzzad az orrodat(azt a nagykampósat )Te kis gerontofíliás pedofil pusti,mert kihúzom a szőrt az orrodból! Na erre bizti megbékél
itt van ni hogy mi a rajz
jól átbasztak tégedet'e a karral