Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked lehet kettőben....
bammeg annyi píze a királynak sincs
hát, ennyi....jó éjszakát, remélem nem lesznek rémálmaid
De azért tudj róla, az új 180 körül van.
jó éjszakát alles
azt kaptam aha
SokkK?
aha
kaptál smst....
csá
Jóestét!
maci meg van még a hátsó lengővillád
mennyit kérsz érte .....az sok
Jó az!Novi fíling, a sógimnak volt egy 250-es yamaha magety-je (lehet,h szarul írom)úgy mentemvele a saját SV mellett, h majdnem ráélveztem a csodálattól! Tuti lesz még alkalmunk találkozni, egyet dumálni, legalább is remélem!Had higgyék itt nyalom a valagadat, ittnagy nagy divat lett buzinak lenni!
azaz.akkor egyszer életemben.de lehet hogy még többször mert tetszett
Javítom: szántam
Jól beszélsz , szia Maci!
Jó vágod! De csak futólak, én szánzam volna rád időt,de menned kellett! Asszem te voltál valami nagy robival nem?
Itt vagyok. Én csak csendben figyelek, kykee majd lerendezi. Ehhez nekünk nincs közünk.
asszem nem kell bemutatnom őt.ennyi elég is volt.
más téma:mentem nem zavarom az állóvizet.ja mégegy:ugye mi találkoztunk tsanyinál?
Engettessék meg nekem, h pártatlanul egy jót röhögjek az egészen! Nemrajtad vagy a Keekyn, csak úgy a harcon, tetszik ez nekem,egy picit felkavarja a az itt kialakult vizet! A Káynak itt sok "barátja" van itt, de most mindenki alszik,vagy csak laposan figyel? Azért ez érdekelne? Nem kell állást foglalni, nem a mi dolgunk, de más téma?
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Nem tudja valamelyikőtök hogy a motor szám az a blokk melyik részén van? Mert négy részből áll. Van az olajteknő, alsó karter, felső karter és a hengersor. Sajna a gépem most vidéken van és nem tudom megvizsgálni. Köszi a segítséget!
ugy csinál ez a fasz mintha most irnék be ide először.ez nem a te topikod nyomikám.fórum.-érted-bárki irhat.nehogy azt gondold hogy mindenki aki csöndben van az a barátod seggfej.fizess bazmeg!
A mamát ne Crazy, nem vele van bajod!
Te jössz Káy!
fizess köcsög ahová eddig tetted dumáddal tele a pallás.nálam senki nem maradt kifizetetlen-a csődön meg hamarabb túl vagyok mint te a reggeli zsemlyehiányon,mert nem sajnálkozással töltöm az időt.na fizesd ki a tartozásod a kurvaanyádat te senkiházi élősködő kis rohadék.nem pocsékolok rád több betűt-ezt is kár volt.
Jó ez a csörte, végre túllépünk a buzizáson! Apropó, hol van a sok mindenki?