Jó az!Novi fíling, a sógimnak volt egy 250-es yamaha magety-je (lehet,h szarul írom)úgy mentemvele a saját SV mellett, h majdnem ráélveztem a csodálattól! Tuti lesz még alkalmunk találkozni, egyet dumálni, legalább is remélem!Had higgyék itt nyalom a valagadat, ittnagy nagy divat lett buzinak lenni!
Engettessék meg nekem, h pártatlanul egy jót röhögjek az egészen! Nemrajtad vagy a Keekyn, csak úgy a harcon, tetszik ez nekem,egy picit felkavarja a az itt kialakult vizet! A Káynak itt sok "barátja" van itt, de most mindenki alszik,vagy csak laposan figyel? Azért ez érdekelne? Nem kell állást foglalni, nem a mi dolgunk, de más téma?
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Nem tudja valamelyikőtök hogy a motor szám az a blokk melyik részén van? Mert négy részből áll. Van az olajteknő, alsó karter, felső karter és a hengersor. Sajna a gépem most vidéken van és nem tudom megvizsgálni. Köszi a segítséget!
ugy csinál ez a fasz mintha most irnék be ide először.ez nem a te topikod nyomikám.fórum.-érted-bárki irhat.nehogy azt gondold hogy mindenki aki csöndben van az a barátod seggfej.fizess bazmeg!
fizess köcsög ahová eddig tetted dumáddal tele a pallás.nálam senki nem maradt kifizetetlen-a csődön meg hamarabb túl vagyok mint te a reggeli zsemlyehiányon,mert nem sajnálkozással töltöm az időt.na fizesd ki a tartozásod a kurvaanyádat te senkiházi élősködő kis rohadék.nem pocsékolok rád több betűt-ezt is kár volt.
De azért tudj róla, az új 180 körül van.
mennyit kérsz érte
más téma:mentem nem zavarom az állóvizet.ja mégegy:ugye mi találkoztunk tsanyinál?
Te jössz Káy!