Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grkrisz ,légyszi jelentkezz,mert most már kezd idegesíteni....
Mobilon sem vagy elérhető.....

lényeg hogy jól érezted magad és egyben itthon vagytok
Gratula!
De legközelebb,amikor Budaörsön ráddudálunk Wasp kollégával,2 GSR el,akkor tessék szíves visszaköszönni,mert orrszőrtépés lessz,ha nem Ez mielőtt elmentél volna,akkor volt egy szombaton vagy vasárnap ....asszem...
Kösz srácok! Hát még mindig zsong a fejem az élményektől, túl sok minden történt a két hétben, isten király volt! Ma nem (fáj mindenem), de holnap indulnék is vissza!
A mocit nem adom el, az már fix.
Maci, hová délben, nem vágom?
Képek talán holnap meglesznek, de több, mint 1000 db van... teljes beszámoló még idén.
Yikess, a vízálló kesztyű keményen állta a strapát az ömlő esőben (olyan, mint anno Aug. 20-án), de csak 1 óráig. Ez is nagy teljesítmény volt. A nem vízálló csizmám 5 percig... langyos vízben az igazi váltani.
Egy rövid napi lebontás:
1. nap Bp-Treviso normál idő kb. 700km
2. nap Treviso - Livorno, durva eső (első 40km közel másfél óra alatt...). Kevesebb mint 400 km, 10 óra, autópálya láthatósági mellényben, 80km hegyi szerpentin, napocska 2 percig volt az égen aznap. Este kompozás és találkozás a Motorszigetes társasággal (köszi a pálinkát! )
3.-4.-5.-6.-7.-8.-9. nap Szardínia, strandvadászat, kanyargás, nyaralás, hajókázás (vegyes idő, kánikula, napsütés, eső, vihar, minden)
10.-11. nap Korzika (napsütés) - életem első utcai "pályaelhagyása"... talpon maradtam, és a sávomba bejövő turista buszt sem kaptam el a kanyarban. De a hegyi kergetőzés tovább folytatódik.
12. nap kompozás és napozás (napsütés)
13. nap Toscana (kánikula, 30 fok felett)
14. nap Treviso-Budapest (27 fokban indultunk el...)
Csao! Grat, hihetetlen, nagyszerü teljesítmény! Biztosan tele vagy élményekkel, a motorra is büszke lehetsz! Á törr mint 4000 km, pffuu, elképesztő, minden elismerésem!
üdv itthon testvér Pihend ki magad, aztán mesélj.
Basszus de jó neked Gratulálok toljál felfelé képeket hama a túra összefoglalót rá érsz holnap megírni

csak jó ez a gép
Szia Abdul !

Gratulálok a túrához !
Szép jó estét GaySR-esek!
Mi történt mostanában?
Én ma 18 óra előtt haza is értem, 4107km-rel zártam. Szardínia, Korzika, Toscana, Szlovénia 14 nap... álom. Voltak mélypontok (10 órát szakadó esőben motorozni jaj de jó volt...), necces helyzetek, de pont így lett hibátlan a túra. Motor hibátlanul teljesített, már 40ekm felett járok.
a törötteket, nem a jókat, te
Üdv!Razzia van nálunk nem kell fennakadni azon hogy SK helyett H betű van a rendszámon.
Aki erre jár figyeljen...kaptak kamerákat minden kocsiba,pár háromlábú is van.Lakott területen ajánlatos tartani az 50-et.Egyébként nem lesz gond.
feketepakoé a pole pozíció
2, Sebastian Vettel
3,Nico Rosberg
4, Mark Webber
5,Fernando Alonso
6,Timo Glock
bammeg te mondtad egyszer hogy vigyék az összes motyódat aluárban
Csá, veled mizu holnap?
Hová is
Gekko az időmérő eredménye kéne!MOST!
most olcsobb az alu.....
szia.
Fndi van Gsr a bontóban a Sugóéknál, hátha odaadja neked aluárban a hátsó lengőkart
ccép jó estét Királyok!
az nagyon késő lesz, 12 körül le kéne érni
Akár! Szasztok! Nincs előttem a karika útvonala, ha megtenné valaki, h felkaristolná! De, minndt írtam 13.00-tól jó csak!
lámpa le, mert xenon.....ülés fel, elsősegély csomag, aksi alatt mi van, tank alatt mi van.......hátizsákban mi van.....

Kykee, meglássuk. Henti, ilyenhez van kedved?
este nem jön Valaki Császárra a western buliba?én eddig ott voltam csak egy kicsit el kell mennem dolgozni most kaja,pia van íme egy kis ízelítő:az akasztófa használható