Gratula!
De legközelebb,amikor Budaörsön ráddudálunk Wasp kollégával,2 GSR el,akkor tessék szíves visszaköszönni,mert orrszőrtépés lessz,ha nem Ez mielőtt elmentél volna,akkor volt egy szombaton vagy vasárnap ....asszem...
Kösz srácok! Hát még mindig zsong a fejem az élményektől, túl sok minden történt a két hétben, isten király volt! Ma nem (fáj mindenem), de holnap indulnék is vissza!
A mocit nem adom el, az már fix.
Képek talán holnap meglesznek, de több, mint 1000 db van... teljes beszámoló még idén.
Yikess, a vízálló kesztyű keményen állta a strapát az ömlő esőben (olyan, mint anno Aug. 20-án), de csak 1 óráig. Ez is nagy teljesítmény volt. A nem vízálló csizmám 5 percig... langyos vízben az igazi váltani.
Egy rövid napi lebontás:
1. nap Bp-Treviso normál idő kb. 700km
2. nap Treviso - Livorno, durva eső (első 40km közel másfél óra alatt...). Kevesebb mint 400 km, 10 óra, autópálya láthatósági mellényben, 80km hegyi szerpentin, napocska 2 percig volt az égen aznap. Este kompozás és találkozás a Motorszigetes társasággal (köszi a pálinkát! )
3.-4.-5.-6.-7.-8.-9. nap Szardínia, strandvadászat, kanyargás, nyaralás, hajókázás (vegyes idő, kánikula, napsütés, eső, vihar, minden)
10.-11. nap Korzika (napsütés) - életem első utcai "pályaelhagyása"... talpon maradtam, és a sávomba bejövő turista buszt sem kaptam el a kanyarban. De a hegyi kergetőzés tovább folytatódik.
12. nap kompozás és napozás (napsütés)
13. nap Toscana (kánikula, 30 fok felett)
14. nap Treviso-Budapest (27 fokban indultunk el...)
Csao! Grat, hihetetlen, nagyszerü teljesítmény! Biztosan tele vagy élményekkel, a motorra is büszke lehetsz! Á törr mint 4000 km, pffuu, elképesztő, minden elismerésem!
Szép jó estét GaySR-esek!
Mi történt mostanában?
Én ma 18 óra előtt haza is értem, 4107km-rel zártam. Szardínia, Korzika, Toscana, Szlovénia 14 nap... álom. Voltak mélypontok (10 órát szakadó esőben motorozni jaj de jó volt...), necces helyzetek, de pont így lett hibátlan a túra. Motor hibátlanul teljesített, már 40ekm felett járok.
Üdv!Razzia van nálunk nem kell fennakadni azon hogy SK helyett H betű van a rendszámon.
Aki erre jár figyeljen...kaptak kamerákat minden kocsiba,pár háromlábú is van.Lakott területen ajánlatos tartani az 50-et.Egyébként nem lesz gond.
este nem jön Valaki Császárra a western buliba?én eddig ott voltam csak egy kicsit el kell mennem dolgozni most kaja,pia van íme egy kis ízelítő:az akasztófa használható
Mobilon sem vagy elérhető.....