Na szép napot,
én fexem egész nap az ágyban,nem birok felkelni....és netem sem lessz,mobilon elérhető leszek azért,....
Nopara,a szellő 8 ba majd holnap megyek,akkorra tán fel tudok kelni....
Jó napot!
Nopara....vagyis neparázz,itt fizetned vagy fizetned kell...
Én is allergikus rohamokat kqapok azoktól a sárga kis geci izéktől,amin egyre nagyobb összegek vannak feltüntetve
És holnaptól milyen idő jön?
A görög menekülttel mit is beszéltél? miért szökött meg innen?
Jó reggelt mindenkinek! Gino, szar lesz visszajönni a való világba, delegalább életre szóló élményekkel lettetek gazdagabbak! Kiváncsi lennék, h Ginokába mennyi marad meg Amerikából ha már nagy lesz!
Nem tervezunk helikopteres turat.....fogyoban a $
Tudom mire szamithatok, koszi...... mar mutattak itt videot meg mindent
Zion sem volt semmi es a Brice Canyon sem
Grand Kanyon nagy élmény!
Készülj rá, hogy ott igazi Indiánok árulnak igazi indián ékszereket, késeket ezüs nyéllel, türkiz berakással. Szépek, nézz magadnak valami eredeti cuccot! Navaho indián rezevátum volt a terület valamikor! Ha tudtok, akkor menjetek le is!
MINDENT MEGNÉZNI?MEGFOGNI! FOTÓZNI!
Lehet kis géppel berepülni a kanyonba, az sem semmi!
Neked ez a vesszőparipád? éjjeliőr
Amúgy meg én nem vinném a gyereket olyan helyre, ahol az egér olyan sárga cipőben járkál, ami vagy 10 számmal nagyobb a lábára és ráadásul bugyit is hord, ami kilóg a szoknyája alól LOL
én fexem egész nap az ágyban,nem birok felkelni....és netem sem lessz,mobilon elérhető leszek azért,....
Nopara,a szellő 8 ba majd holnap megyek,akkorra tán fel tudok kelni....
Nopara....vagyis neparázz,itt fizetned vagy fizetned kell...
Én is allergikus rohamokat kqapok azoktól a sárga kis geci izéktől,amin egyre nagyobb összegek vannak feltüntetve
És holnaptól milyen idő jön?
A görög menekülttel mit is beszéltél? miért szökött meg innen?
Jo hetfot nektek! Nekem meg varnom kell a hetfore 70 percet....
Tudom mire szamithatok, koszi...... mar mutattak itt videot meg mindent
Zion sem volt semmi es a Brice Canyon sem
Szurkolok Nektek az élményhez!
Készülj rá, hogy ott igazi Indiánok árulnak igazi indián ékszereket, késeket ezüs nyéllel, türkiz berakással. Szépek, nézz magadnak valami eredeti cuccot! Navaho indián rezevátum volt a terület valamikor! Ha tudtok, akkor menjetek le is!
MINDENT MEGNÉZNI?MEGFOGNI! FOTÓZNI!
Lehet kis géppel berepülni a kanyonba, az sem semmi!
Megyek mindjart aludni....elotte vacsi
Holnap5-kor keles....irany a Grand Canyon
Amúgy meg én nem vinném a gyereket olyan helyre, ahol az egér olyan sárga cipőben járkál, ami vagy 10 számmal nagyobb a lábára és ráadásul bugyit is hord, ami kilóg a szoknyája alól LOL
Disney land
...stb.
Gyerkőcnek hogy tetszik
Akkor jó szórakozást! Nem cserélnék Veletek...
Te csak lazíts! Majd mi húzzuk az igát....
Mi jót csináltatok ma, ill fogtok csinálni még