Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akar senki gurulni holnap, vgy vasárnap?
naotrogyá mán szeretném becsukni a forumajtót
Nembírom! segítsééééééééééég!
Na betette a válság az ajtót,megyek én is,majd holnap benézek,milyen jó kis buliduma volt itt......."nincs valakinek egy izéje az izémhez?"-----meg " jót motoroztam,felfújtam a kerekeimet"
és "szép idő volt ma"---------ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na mi van Pustik?
most már mennem kell akkor majd este eszélünk hogy mi lesz 17-18 körül
Biztos átszervezte a napi pogromját,oszt dél helyett délután valahányig alszik .... és aztán megy aprítani....
Na kiről beszéltem?
És hol van Cartmen?
Ez a gerontofíliás pedofil pusti még mindig alszik vajon?
Azt mondta Yvett( ),hogy ha felébred,akkor gyünni fog ide e! Te is gyüssz... Állati társaság gyűlik itt össze akkor..
Csúcsfazon vagy Pusti
De nekem másik képem van ilyenről,minél több annál jobb....minél több kép,annál több szem.... ...asszem nem pontosan így van,,
Ez Gyönyörűűűűűűűű!
itt a kép pusti

ha időben hazaér anya a verdával akkor ma átmegyek,meg lehet hogy Joceehoz is
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem megy fel kép
az előbb lemaradt
És ez egy qrvaszép motor!
megkérdem ma a Blacknél.
Grkrisz,intézkedjél már.... még mindig nincs buffogtatós szmájli
És kérem a sok "profi" pustit,hogy most ne ugassa el a "nemisszokottcsapkodniagsrkormány" szöveget,mert meg lesznek buffogtatva,pustik!
Nem találom,13 kor hazamászok,és megkeresem a képet ,és dobom ide fel! Valahogyan rá lehet szerkeszteni,én is egyszer majdnem elhasaltam ,kigyorsításkor volt párszor kis izgésmozgása qa kormányomnak,tehát NEKEM IS KELL!
szia!
jaja gyógyulgatok.... mindenképp akarok rá kendácsolni valamit, mert nem szeretnék igy pofára esni még1x....
Xassz !
Gyógyulóban?
Hát az gyárilag nem van hozzá....de láttam már egy képen,ahol a lámpa alá fel volt "bájlágolva",de nem látszik tökéletesen minden rajta,megpróbálom megkeresni azt a képet