Na betette a válság az ajtót,megyek én is,majd holnap benézek,milyen jó kis buliduma volt itt......."nincs valakinek egy izéje az izémhez?"-----meg " jót motoroztam,felfújtam a kerekeimet"
és "szép idő volt ma"---------ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez a gerontofíliás pedofil pusti még mindig alszik vajon?
Azt mondta Yvett( ),hogy ha felébred,akkor gyünni fog ide e! Te is gyüssz... Állati társaság gyűlik itt össze akkor..
Nem találom,13 kor hazamászok,és megkeresem a képet ,és dobom ide fel! Valahogyan rá lehet szerkeszteni,én is egyszer majdnem elhasaltam ,kigyorsításkor volt párszor kis izgésmozgása qa kormányomnak,tehát NEKEM IS KELL!
Xassz !
Gyógyulóban?
Hát az gyárilag nem van hozzá....de láttam már egy képen,ahol a lámpa alá fel volt "bájlágolva",de nem látszik tökéletesen minden rajta,megpróbálom megkeresni azt a képet
és "szép idő volt ma"---------ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na kiről beszéltem?
Azt mondta Yvett(
De nekem másik képem van ilyenről,minél több annál jobb....minél több kép,annál több szem....
ha időben hazaér anya a verdával akkor ma átmegyek,meg lehet hogy Joceehoz is
jaja gyógyulgatok.... mindenképp akarok rá kendácsolni valamit, mert nem szeretnék igy pofára esni még1x....
Gyógyulóban?
Hát az gyárilag nem van hozzá....de láttam már egy képen,ahol a lámpa alá fel volt "bájlágolva",de nem látszik tökéletesen minden rajta,megpróbálom megkeresni azt a képet