Kapar a senki földjei,,,,mindenhova beírogat,hátha majd szóba állnak vele,,,engem nem érdekel,elöttem leszerepelt .....ide is bejön,belinkeli azt amit leírtam róla az LFP-be....pedig senki nem hívta,,én nem,,,,,bocs mindenkitől ,hogy ez a galantféreg bekúszott a zárt ajtón,,,de ilyen mindenhol ott akar lenni és
Te kis bűzcsimbók,,,a bukósiskot kifizettem neked,,,azt is önként megvetted,és már csak akkor mondtad,mikor kifizetted,,,,,3500ezret kaptál a Peppénél és 10ezret átutaltam,,,az 45000huf,,,,ennnyit kértél a bukósisakért,,,,,,a telefon ami dobozába az összes tartozékaival együtt elvittél,hogy a feleségednek jó lesz,majd kifizeted,,,,,,meg ha ütött kopott volt ,miért vitted el?ennnyire tartod a feleségedet,hogy ajándékba egy rozzant telefont vesze?Bár akkor voltak ott egy páran és látták,milyen álllapotú k550est vittél el!Hazug szarházi vagy Képmutató és féreg!Neked nem tartozom semmivel ....egyébként meg te vagy az aki becsődölt,nem is csoda ahogy átbaszkodtad az ügyfeleidet,meg nem fizetted ki az alkalmazottaidat......Ja a Suzuki Swiftem meg elkelt és nem a bank vitte
csak fizess,ahová eddig ,a többi vaker, lejárató kampányoddal nem érdekel visszakerülésért te szoktál sírni, ahogy ezt már megtetted.na kuss oszt csengess nem irattalak a nevemre.a büntidbe is beleadtam volna,mert már nem kellett volna odaadnom.
egy szavad nem igaz Amit a bank azóta elvett Te sajnos rosszul tudod,meg mindet máshogy mondasz,mert ennyire szar vagy,,,öö most már fos vagy!Ide irogatsz te főfos!Magyarázkodj csak Hazudozzál ahogy eddig Az sem igaz hogy élsz vag hogy pislogsz...Itt senkit nem érdekel a hazugságösszehordozásod irányomban! Nyomassad szarláma Majd belebolondulsz ebbe Sírtál ma már,kisasszony?,,,,na takarodj el innen
osszefutottam vin diesel-el ....meg a fast and furious kocsikkal...gondoltam lefenykepeztetem magam veluk
na es az elmaradhatatlan hollywood hegy a hatterben foto
BB
hagyd meg 7végéig
gyere át azé a szaré mee kibaszom a kukába
na es az elmaradhatatlan hollywood hegy a hatterben foto