Tudom hol laksz...kb,volt egy képed az időjárásos topicban,amin rajta van a házunk,van képed a motorodról amit a garázssor,illetve a 15emeletes előtt csináltál,így kiderült földim vagy,....ezért kergetlek,hátha tudsz valamit! Télre elvackolod valahova a motort,tavasszal meg új garázst keresel?
Persye, hogz plakat.....mert az eredetit lehetetlen olyan helyrol lefenykepezni, ahonnan jol latszana....valami mindig takarja....epulet tetejere meg nem lehet felmenni
a 4.ik képen,egy óriásplakát elött állsz,,, a vak is látja,,,a HOLLYWOOD d betűje alatt jobbra shréhen van egy kupolás ház,eléggé rosszúl montíroztad oda,,,te lehet pesten vagy?és szede a képeket a gúgliról?
Kicsi Maci...egy motorszam miert rejtett?
Barhol megmondjak neki es mindenfele leiras megmutatja, hogy milyen szamok hol talalhatok a motoron.....
Csak egyszerubb vol tneki egy aktualis topikban megkerdezni....szerintem
Kulonosebben nincs sok ertelme eltavolitani szamokat, mert egz mobiltelefon meretu eszkozzel egybol kiderulne.....meg nagyon mar nem is foglalkozik vele senki...
Nemreg csereltem motort egy kocsiban....mozaik utca... lefenykepezte a kocsit es az alvazszamot......es atirta a motorszamot. Ennyi
Ma új pályacsúcsot döntöttem Hungaroring kapujától,Balatonalmádi shell kútig 60perc mentem mint távirat,időre kellett visszaérnem B.füredre 200 alatt nem volt a kutyuli a pályán refi,balraindex fehér felfestés azt nyél ...de legalább nem késtem ela cefreszállitásról ,,,,,,veletek mizú? remélem jó napotok volt mint nekem
OFF:Te kis fasszopó ,valóságot eltorzító köcsög anyabasszó krézi ,,,mutatok neked valamit,,,este még volt idsőm erre,,,kis kiruccanás a hazugságaid egyikét orvosolni,,,nyugi,nem kell a benzint ezért a kitérőért kifizetned te büdös kis ruppótlan csicska,puhatestű patkány......csináltam pár képet,hogy mi van az autómmal,amit szerinted a bank elvitt,,,az első képet jól nagyisd ki a tiedét igen,de az enyém stabil ,,,,,,kerestelek a Hungaroringen,de mondták egy páran,hogy nincs pénzed élni se,tuti nem leszel.....pedig vártak rád néhányan
tudvalaki ötletet, kormány teló ügyben?
milyet, miként és hogyafaszba lehet felszerelni?