igen... igazad van.... néztelek hátúlról és nem tudtam eldönteni mit is látok valójában.... eddig azon agyaltam vajon milyen állat lehetett a motoron.... de most beugrott, nem állat volt, egy telifosott búvárruha....
jah...meg hogy sok a meló.... kicsikancsó.... lefizetted a haverjaidat jöjjenek oda szerepelni hogy neked mennyi sok dolgod van, meg hogy sosem hagynak békén.... szarcsimbók... PUUUUSSSSSTTTTIIIIIIII.....
94óta nem voltam szabin,azt sem tudom mi az ez a klumpet meg jóizüen nézte ahogy vért izzadva dolgozok,,,sok sok veszélyes kilométereket tezsek meg egy kis pénzért,,,ehhez néha kell innom kávét,hogy 110%on tudjak mindig teljeíteni
Ja ,ott is csak molesztáltál,,,,te káj,merre van a wc.......ennek már nem dölök be,,,,,,megkávéztatsz almádiban,,,15 percel később veszprémben,,,,hátha meghajtja a vizet a sok kávé,azt támadsz a wcben rám.......meg az úton is csak mögöttem jöttél,nézted a bőrbe zsúfolt gyönyörű alakomat,,,,,,,ne higy neki,Zsu,,,még a kávémat sem tudom nyugodtan meginni,akkor is jöttek oda sokan,hogy segítsek a mobilbajukban és ezt a Jocee végignézte,,,,de akkor kussolt,besza-behuzott a csávó
inkább a pofon.... de nekem nehogymátemondd meg hogy milyen nyelven irkáljak.... tessék megtanulni görögül,vagy tudja a faszom,de ne diszkriminájjá engem itt,
Te is szokol japánul irogatni Thaichicken-san,ugye pusti
ezt se fogod pustikám.... csak villany lekapcs.... és kihuzták a csontot abból a hitvány testedből....akkor nem érzel semmit.... de másnap nagyon fáj.....
hidd el.... már párszor átéltem.....
jah...meg hogy sok a meló.... kicsikancsó.... lefizetted a haverjaidat jöjjenek oda szerepelni hogy neked mennyi sok dolgod van, meg hogy sosem hagynak békén.... szarcsimbók... PUUUUSSSSSTTTTIIIIIIII.....
Te is szokol japánul irogatni Thaichicken-san,ugye pusti
hidd el.... már párszor átéltem.....