Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KA!
igen... igazad van.... néztelek hátúlról és nem tudtam eldönteni mit is látok valójában.... eddig azon agyaltam vajon milyen állat lehetett a motoron.... de most beugrott, nem állat volt, egy telifosott búvárruha....
jah...meg hogy sok a meló.... kicsikancsó.... lefizetted a haverjaidat jöjjenek oda szerepelni hogy neked mennyi sok dolgod van, meg hogy sosem hagynak békén.... szarcsimbók... PUUUUSSSSSTTTTIIIIIIII.....
az
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ "bőrbe zsúfolt gyönyörű alakomat" most benyeritettem rendesen,bazz...
94óta nem voltam szabin,azt sem tudom mi az ez a klumpet meg jóizüen nézte ahogy vért izzadva dolgozok,,,sok sok veszélyes kilométereket tezsek meg egy kis pénzért,,,ehhez néha kell innom kávét,hogy 110%on tudjak mindig teljeíteni
kifaszom,mifaszom,hogy nem lehet pistizni....mi ez ceruza...öööö...akarom kérdeni...cenzúra? a nem müxik itten....
Ja ,ott is csak molesztáltál,,,,te káj,merre van a wc.......ennek már nem dölök be,,,,,,megkávéztatsz almádiban,,,15 percel később veszprémben,,,,hátha meghajtja a vizet a sok kávé,azt támadsz a wcben rám.......meg az úton is csak mögöttem jöttél,nézted a bőrbe zsúfolt gyönyörű alakomat,,,,,,,ne higy neki,Zsu,,,még a kávémat sem tudom nyugodtan meginni,akkor is jöttek oda sokan,hogy segítsek a mobilbajukban és ezt a Jocee végignézte,,,,de akkor kussolt,besza-behuzott a csávó
nem ,hogy segítenél neki
inkább a pofon.... de nekem nehogymátemondd meg hogy milyen nyelven irkáljak.... tessék megtanulni görögül,vagy tudja a faszom,de ne diszkriminájjá engem itt,
Te is szokol japánul irogatni Thaichicken-san,ugye pusti
Jasu file !
jasu file!
velem hát... de én szabin vagyok, ez a pusti meg csak kurváskodik hogy most mennyit kell dolgoznia.... semennyit.... önsajnálgató kicsikancsó....
veled? ha nem honnan tudod?
mobilon netezek az ágyban és kurvára nem látom melyik szmájli micsoda!
csak sajnáltatja magát a kis rohadék, ne dőlj be neki.... egész nap azt a semmirevaló testét punnyasztotta..... és kávézott a kis szemét dög....
akkor hajrá ,ne hagyd magad
te,totor,nem látod,hogy ez a nem csodálkozik?,,,az ez lenne ,,,de Pistizni lehet
naaa,nana,,,,,,,,,nagyon szép,egyben zsíros testem van,,,,,gnóm és defomált,,ezt nem ér bántani
Aszonták buzizni meg pustizni itt nem lehet, akkor meg mit csodálkozol a hülye témákon?
ezt se fogod pustikám.... csak villany lekapcs.... és kihuzták a csontot abból a hitvány testedből....akkor nem érzel semmit.... de másnap nagyon fáj.....
hidd el.... már párszor átéltem.....
főleg hogy dolgoznom kéne de ez a Joceeratyee nem hagy
kedveske , már ilyen álmos vagyóóóóóóóóó