Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elbstm!
nopara kör a kakucson http://www.sportmotor.hu/motor...
magad
Én is téged!
,,,,,,,,,és jól kanyarodik
Szasztok barik! Nem gyenge a mai felhozatal! Rendesen azon gondolkodom, h idén már csak muszájból ülökmotorra!
kemíííínnyyyyyyyyyy kuva jó,pláne féknél,nem ül össze annyira az eleje
Köszi ez szupi!
Hi para, aki no!

Na, milyen a ring kemény elejével?
Sziasztok! Valaki tudja hogy milyen hosszú a Kakucsringi egyenes, és a GSR-rel ott mekkora végsebességet lehet elérni. Valamint a kanyarokat mennyivel lehet beszedni KB.
Jó est!fndi mókold + a Kykee féle vidit mert 117Mb és nem tudom felrakni!Dobd fel légyszi,hagy kuksiza magát.......
Húúú! Nem semmi rémsztorik!
Hát vigyázzatok azért magatokra!
Old
be volt szarva kisgyerek.....
én meg mentem a bölcsibe a gyerekért....nem értem rá baszakodni
nem tükröt kell lerúgni amúgy. Kavics fel, elé menni vagy 2km-ert, megfordulni és szembemenni vele. Amikor meléd ér majdnem, kavicsot kidobod oldalra a szélvédőjének, utána nyélgáz. Utánad nem tud fordulni, rendszámod nem látszik, stb..
A teherautó mögött már megálltam 1x (nincs rajt a videón), és a STOP táblával jelzett kereszteződésben meg kell állni....1x....bárhol.....
kulccsal végig az autó oldalát amikor elfele megy hogy ne vegye észre..de amúgy meg simán ki kellett volna kapni az ülésből, én nem szaroztam volna. Aztán azt vallani hogy Ő támadt meg..
Hátha minden rendőr ilyen fasz akkor........................... Sajnos tudnék hasonló példákat. Pld1. fiamat 4 éve 4 cigó elkapta. Ilyen mondatok ,,add a kést hadd szurjam meg,,. Stb. telefonnál ülő rendör csaj kérdése. Vérzik? ha nem akkor Kistarcsáról menjünk Gödöllőre. Nehezen indult be a dolog, de utána már a rendőrők is kemények voltak. A dolog rendeződőtt jogilag is és is.
Az GPL-271.......te Gino és a STOP táblánál miért nem állsz meg?heúgy átmentél rajta,mintha semmi nem lenne ott,,,,,,
hát, én sem véletlenül vettem titánium öklű kesztyűt.....
Hozzá tenném a rendszáma is megvolt és le sem szarták a rendőrök,,,KEA-107....egy ilyen igazi kis lóvés köcsög,aki más életével játszik,mert menő,,,,,akkor jótékonykodjunk?minek,,?úgy is szarul üt vissza,,,neked sem kellett sok hozzá Ginó!
Na megnéztem a vidit is végre. Szerintem is totál mázli. mp, pár méter stb. Ez a mazdás simán természetesnek vette ezt a manővert. Szerintem. GPL 271.