Sziasztok! Valaki tudja hogy milyen hosszú a Kakucsringi egyenes, és a GSR-rel ott mekkora végsebességet lehet elérni. Valamint a kanyarokat mennyivel lehet beszedni KB.
nem tükröt kell lerúgni amúgy. Kavics fel, elé menni vagy 2km-ert, megfordulni és szembemenni vele. Amikor meléd ér majdnem, kavicsot kidobod oldalra a szélvédőjének, utána nyélgáz. Utánad nem tud fordulni, rendszámod nem látszik, stb..
kulccsal végig az autó oldalát amikor elfele megy hogy ne vegye észre..de amúgy meg simán ki kellett volna kapni az ülésből, én nem szaroztam volna. Aztán azt vallani hogy Ő támadt meg..
Hátha minden rendőr ilyen fasz akkor........................... Sajnos tudnék hasonló példákat. Pld1. fiamat 4 éve 4 cigó elkapta. Ilyen mondatok ,,add a kést hadd szurjam meg,,. Stb. telefonnál ülő rendör csaj kérdése. Vérzik? ha nem akkor Kistarcsáról menjünk Gödöllőre. Nehezen indult be a dolog, de utána már a rendőrők is kemények voltak. A dolog rendeződőtt jogilag is és is.
Hozzá tenném a rendszáma is megvolt és le sem szarták a rendőrök,,,KEA-107....egy ilyen igazi kis lóvés köcsög,aki más életével játszik,mert menő,,,,,akkor jótékonykodjunk?minek,,?úgy is szarul üt vissza,,,neked sem kellett sok hozzá Ginó!
Na, milyen a ring kemény elejével?
Hát vigyázzatok azért magatokra!
Old
én meg mentem a bölcsibe a gyerekért....nem értem rá baszakodni