Most Szombaton az Anikóval átmentünk Siófokra,,,szépen,mint egy gerlepár,,,80-1000as tempó,,szép idő,kellemes délután,,,,,ettünk egy-egy Gyrost,üditő,duma,,,,aztán kezdett esteledni,mondom,induljunk,,,,,szépen jöttünk,már Paloznaknál jártunk,mikor szemből 4 autót előzött egy Volvó country nagy sebességgel,,,mondom ez nem fog beférni,,,fékezek,közben meg az Anikóra is figyelek,hogy inkább belököm az árokba és csak én ütközzek,,,,,,,Anikó útszélén megáll én meg kicsit bejjeb és az autó tőlem 40 centire elhúz vagy 140nel,,,,,,nyél utána,,,követtem egésezn almádiig,,,,,végig zárovonal,ment mint az állat,,,mellé megyek,mondom állj meg,,,rámhúzta az autót,,,közben még elözgetett,,,mentem mögötte,,,,almádi központjánál,hírtelen besatult a köcsöög elöttem,,,majdnem telibebesztam hátulról,,,,,,,aztán bekanyarodott a Pennyhez,,,,,,,mondom mi volt ez,(hozzám mérten,semmi káromkodás,semmi fenyegetés,tetlegesség,semmmi balhé,van a nyakamon 2 év felfüggi,meg hogy mindig önbíráskodok),,,mondom most rendőrt hívok,,,a csávó erre azt mondja: nekem erre nincs időm,várnak egy esküvőn pesten,,aztán beült a kocsijába és rükverc,,,mögé álltam,,,ráment a csizmámra,,,,kifordult és eléálltam,,,felment 2 kerékkel a patkára és majdnem átgázolt rajtam,majd elhajtott,,,,kijöttek a rendőrök 20perc múlva,,,,,és azt mondta,(úgy hogy tanum van),,,hogy biztos mi mentünk gyorsan,,,...na mondom,innentől kezdve úgy fogom baszkodni a tükröket lefelé,mint rég.........
dehogy fogok jótékonykodni motorral,,még kocsival is meggondolom,,,
Bammeg.....hát nem halni készültem (már ki van fizetve a jegy is )
Biztos látott engem.....mert mögöttem jött a híd alól....és látta a teherautót is....egy kis csicska gyerek vezette....amikor rákérdeztem finoman, hogy "felfogta-e mit csinált", akkor mereven maga elé nézett...befosva -lehet várta a megtorlást- és a szájáról folyamatosan azt olvastam le, hogy "bocs"...
aham. És biztos vagy benne, hogy egyáltalán látott téged? Na mindegy. Azért ne halj így meg légyszíves, hagyd a francba az udvariaskodást, látod hova vezet.
Nem olvastad végig.....nem onnan jött, hanem a híd mellől (ahonnan mi is)..... és ott még záróvonal is van, ahol ő átvágott közöttünk
Tehát itt a felüljáróról érkező forgalom nem játszik szerepet..
én kijöttem volna,azt nyél,,,,főleg egy teherautót amit a lehető leghamarabb el kell hagyni.....meg az összes ilyen hidegvasalót,,,,mindig "tiszta" legyen a környezetem és átlátható de ezt én gondolom igy,,lehet hogy csak én,,,de nekem eddig bejött,,,,,meg amúgy is azt mondják mindig,hogy köcsög motoroos,,ehhez tartom magam,,,,,
én vágom mit mondasz,,,,,,,meg az nem látszik a videón amit te láttál a tükörbe,stb....de értsd már meg,hogy ahhoz vannak szokva,hogy ha motorost látnak az megy,mint állat és nem jótékonykodik....
de, lehetett rá számítani. A mopzaik utcai felüljáró legyen 100 méterre, de szerintem max 70. Mivel itt olyan 80 körül mennek a kocsik, mire észlel téged, és fékezni kezd te már régen egy darab hús vagy a tepsiben.
Figyelj, abba a sávba, ahová én mentem és engedtem volna a teherautóst.....kb. 100m vissza nem volt autó...azaz a mozaik utcai felüljáró tetejéig -mert addig látni- nem jött senki....
Ez a gyökér a teherautó mögül a besoroló-gyorsító sávból tépett ki.....
Érted már? Erre nem lehet felkészülni...
Igen,de abból indúlj ki,hogy nem engedi be senki,,,,,te meg ott,motorral egy ilyen forgalmas utón a jótékonykodásoddal madjnem az életeddel fizettél,,,,,ott pesten,mindenki önzően közlekedik,te motorral édes kevés vagy ezt a morált megváltoztatni,,,,,tovább megyek észre sem veszik a motorost,,,"bár sikerülne",,,,hozzá teszem még kocsival sem csináltam volna a helyedben,,,,,,,pont ezért,mert már nem számítanak a közlekedők az ilyen normális emberekre,sőt összezavarodnak egy kis közlekedési etiketten ...örülök,hogy nem lett bajod
Gondoltam javítok a motorosokról kialakult képen és segítek besorolni a teherautónak..mert senki nem engedi/engedné.....
Ha EZ telibe ver hátulról, akkor asszem meg is jöttem onnan.... ahoává még el sem indultam.
dehogy fogok jótékonykodni motorral,,még kocsival is meggondolom,,,