Helló Mindenki. Kicsit motoroltam a hétvégén. Na ezt a hőmérsékletet bírja a finnyás formám. Igaz szét van menve a bal térdem Ő miatta. Délutánra is azzal megyek a dolgozóba. Gino ezt ne vedd fenyegetésnek. A Kerepes - Óbuda - Üllő project még él ? Nincs időm. Egy őszi túrát szervezünk még?
A mozi-séta poén volt arra az időpontra , csak nem esett le ezek szerint . Bemegyek hozzád a héten , mert ígértem valamit . Én sem akarok veled találkozni , de majd leteszem a csomagot valahol , te meg érte mész , mint a filmekben . ,
Engem nem zavarsz ha a másik szobában alszol...
Már megint ellentmondásba keveredtél saját magaddal.... eddig az volt, hogy mozi és séta lesz a programod...most meg már alvás?
Tudom, nem akarsz velem találkozni....nyugi, én se veled! Azért is nem zavar, ha alszol a másik szobában.
Nem megyek Gekko-hoz....már úgyse lenne nyitva...
Ne legyél már kurva ! , , Tudom , hogy nem érdekes , de én este tíztől , reggel tízig dolgozom , ezért délután-este felé aludnék ha nem haragszol . Beviszem a Gekko-hoz a gyűrötteket , bemész érte ? , , ,
gyari vegdob nem kell esetleg valakinek? 6000-ert adom teljesen uj gyari
Köszi Pityuuuuuuuuuuuuu
Él hát, de a hétbe már nem fér bele...majd ha megjöttem
Nincs itt semmi vita csak nem unatkozunk
Hajrá Hyco-klub .....focicsapatot kéne még csinálnotok
Már megint ellentmondásba keveredtél saját magaddal.... eddig az volt, hogy mozi és séta lesz a programod...most meg már alvás?
Tudom, nem akarsz velem találkozni....nyugi, én se veled! Azért is nem zavar, ha alszol a másik szobában.
Nem megyek Gekko-hoz....már úgyse lenne nyitva...