Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nyugi, tegnap este nekem is belőttek két adagot a két felső 1-eshez.
De én tudtam beszélni.....
Lehet, hogy téged azért zavart az injekció a beszédben, mert bent maradt a szádban a fecskendő...
Have a nice trip!
....meg hosszút is!
....csak te
By All! és széles utat mindenkinek!
Csak, hogy igazad legyen.......
(és tényleg volt olajleeresztés is...)
na hölgyek-urak léptem, előveszem a technikát, beöltözöm és "ON THE ROAD AGAIN!"
Én is azt hittem az elején,hogy mindegyik buzi,aztán kiderült,hogy nem mind az!
ez jóó vóót!
biztosan egy olajleeresztésen dolgozik mindjárt itt lesz. addig írjunk jó sokat h mindent vissza kelljen olvasnia
okééé
én nem vagyok az
nem mindenki Hojtival mi MÁSként szeretjük egymást
sztem max egy óra és ott vagyok, később már nem jó nekem, mert este progi van....hat körül legkésőbb haza kell érnem....
Gino itt sumákol valahol a háttérben.ugye Gino?ja amúgy meg a drága zsibbadt arccal beszéltet engem a telefonba(épp kijöttem a fogorvostól mikor hívott)úgyhogy lesz neki
ráharap? itt tényleg mindenki buzi bazzze....nem nem, nem engedem hogy ráharapjanak... az csak a anyájé.... de ő meg nem harapdálja....
mikor jössz?asszem pontosan jól tudod hol lakom,igaz? dél körül elmegyek a kölökért a suliba aztán itthon leszek 2-ig.gyere csak
ne mondd már hát én vagyok a munka hőse ! (és 2 percen belül gino alkot egy Hoji a munka hőse vagy kiváló dolgozó kitüntetést)
szia csajszi akkor ma megnézheted.... arra megyek kömlőd felé... sőt, nincs kedved velem tartani kykee haverunkhoz almádiba?
itt mind1 mit mondasz vki úgyis "ráharap"
ez nem újdonság
hát... ma sincs nagy munkakedvem
igy gondoltam én is... csak azért nem irtam hogy két keréken mert valami buzi-e tuti hogy azt mondaná: csak azért kettő mert nincs ki mind a négy..... homofóbok....