Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maga legalább olyan választékosan fejezi ki magát . Lehet , hogy így megérti ez a tartályfejű .
Nem estem el álló helyzetben , segítettek . Akadj le a témáról , nem vicces .
A faszt rinyálsz állandóan te ratyi

Lefogysz oszt fürge leszel mint egy nyúl
Sziasztok! Mindenki!
Fiúk! A vitátokhoz a gondolataim:
Ez a matrica kicsiben, max 2,5*2,5 cm, egy emlékeztető, hogy már velünk ez is megtörtént! Összetartozás kevésbé, inkább mementó és intelem, hogy azért még újra áll a zászló, tehát megfontoltabban! Ez amolyan "öreg motoros" jelvény.
Ha, lehet nekem is!

Hyco Club matricát igényeltek a következők:
1. Gekko
2. Gino
3. Grkrisz
4. Hojtjej(fejben)
5. Totor
6. Fndi
7. Oldklu (2008.09.06. Esztergom)
csak játékosan megfedés volt bari
Rád elég nehezen bírnák haragudni! A Hycomat ról meg annyit,hogy én sajna a gerincműtétem miatt is Hycomat vagyok,......de nem szégyen....
ennyi? ...egyébként megtisztelő,,,de ha valami jobb nevű csapatba invitálnátok,akkor lehet,,,,mondjuk GRKRISZ PUSTI band,,hogyan essünk el álló helyzetben ,,,,,,,ez számora kicsit negatív beállítottságú...de amúgy jópofa
ne gondolkodjál helyettem,,ne kem sem megy,akkor neked hogy menne
Gondoltam bele tartozol , de nem érdekes .
Naja,de még is belekerültem a listába pár nappal ezelött......
Nem furcsa , csak már régen volt ! , ,
húha,,,és tényleg,,nem veszi fel,pedig hívom mindegy,valahogy akkor összehozom,,
Neked nem kell , ne foglalkozz vele .
fúrcsa az neked mi
ha motortól független,akkor miért kell kiragasztani a bukóra?...meg szerintem nem vicces
Fiú lány egyszerre ? Fúúj !
mind a ketten,egyszerre
Te is elmentél , vagy csak ő ? ,
tőlem már elment,útban van hozzád
Ja , majd elfelejtettem : térdelj le és bólogass ! , ,
Nem érted ezt a "hyco-club" dolgot . Az összetartozásról szól , semmi másról , viccesen . Motortól függetlenül .
...egyébként,csak azért,mert én megmondom a szemedbe,ne bántásnak vedd.......
Mi van Gekko,miért vagy padlón,mi a baj?
Gekko! Írtál?nem láttam ,,,dehogy bántom a hyko clubbot,,,,őszinteség az nem egynelő a bántással,,,,véleményem lehet ,nem?Szerintem bohóc dolog az egész,de ti tudjátok,,,,azért mert nekem szét ment a lábam,még nem tartom magam hykomatnak,,,,,,én ebben nem vennék részt,annál inkább a GSR 600ban...remélem értesz,,,,szavaim messze elkerülik a bántó szándékot,,,,,,de lehet inkább be kéne fognom a pofám és bólogatnom