Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szopjon le a déliharang,,,,,,,, ,,,mert én nem vagyok családos mi?igy buzi sem,,,,,,szopókálni te fogsz,,,,,te vagy a legfrissebb,,,,majd szét avatom a picsácskád
Nekem nincs seggprotektoros gatyám nagyfiú .
Itt a "buzik" mind családos emberek egyébiránt , és mindenkit tisztelek-becsülök ! , , A "hyco-club"-ról meg annyit , hogy addig jó amíg így állunk a dologhoz ! , ,
Ja , és még valami : S Z O P J Á L L E F Ő K Ö C S Ö G ! , ,
áááh,.,,én nagyon jól verekszem,,,kb,12 másodperc alatt,agyhalottra üttettem magam
engem sem,,,,,,,,de fönt vagy a loveboxon,,,csak szólok,,,homosexuális rovatban
gondolhattam volna te nagyonnagyon nagybuzi hogy kiforgatod a szavam,.... de mivel még mindig ezen agyalsz te tuti h homi vagy.... és ne, ne válaszolj, ebből már csak szarul jöhetsz ki....kis homi nyomi
Lyuk lesz a protektoron a seggeden ? Ki is a stabilbuzi ?
bevédessz? kösz rendes tőled az azért még jobban meg mint a motorozás.... ha ugy motoroznák mint ahogy verekszem, te jönnél hozzám leckét venni... de kérdésedre a válaszom, igen, megyek!
Nem érdekel mások véleménye , röhögjenek ki .
én stabilan mobil vagyok,,,,de nem homostabilka
ne aggódj,majd én bevédelek holnap jössz?
de nekem az is mindegy ha stabilan buzik vagytok majd mire találkozunk veszek valami segglyukprotektoros ruhát
Nem szerénykedem,,,sosem húztam túl,mert fékena lábam,,,,de a fogazás még megy,,,nekem csak egyszer,de neked/Hentinek végleg,,,,öcsém mekkora kgigabuzik vagytok,,,beírtok,azt a második hozzászolásotok már a buzulás,,,,,emnejetk már,,,,,felvonulni,,,vagy a Misteribe magatokból indúltok ki,.,,,és jó lenne ha már ennek,meg a hyco-klubnak is vége lenne,mert már rajtunk röhög mindenki,,,,,csak szólok .....de amúgy meg béke
ingoványos: lápos, süllyedős, nem stabil....
Jó éjt .
"ingoványosak" Ez mit jelent ?
Aggy 1 jóéjt !
bazz, tegnap már figyelmeztettek hogy tele van a fórum melegekkel, nehezen hittem el, de az a cocókázás, meg a mittomén mi.... hááááát jó gyerekek vagytok nem is az a baj, de kicsit szexuálisan ingoványosak....
Asszem ezzel én is így vagyok, de egyre jobban! Na léptem alvósba, ájlávju, jóccakát!
Ne szerénykedj , te is jó vagy ! Kicsit túlhúzod , de jó vagy ! ,
Azt a Gekkó tud,,,,hopp elszóltam magam
Az nem fáj,,,,,csak sasjnáltataod magad ....a fájdalom és még sokminden a fejben dől el,,,de nem a faszfejben
Szerintem cocókáni jobban tud .