szopjon le a déliharang,,,,,,,, ,,,mert én nem vagyok családos mi?igy buzi sem,,,,,,szopókálni te fogsz,,,,,te vagy a legfrissebb,,,,majd szét avatom a picsácskád
Itt a "buzik" mind családos emberek egyébiránt , és mindenkit tisztelek-becsülök ! , , A "hyco-club"-ról meg annyit , hogy addig jó amíg így állunk a dologhoz ! , ,
Ja , és még valami : S Z O P J Á L L E F Ő K Ö C S Ö G ! , ,
gondolhattam volna te nagyonnagyon nagybuzi hogy kiforgatod a szavam,.... de mivel még mindig ezen agyalsz te tuti h homi vagy.... és ne, ne válaszolj, ebből már csak szarul jöhetsz ki....kis homi nyomi
bevédessz? kösz rendes tőled az azért még jobban meg mint a motorozás.... ha ugy motoroznák mint ahogy verekszem, te jönnél hozzám leckét venni... de kérdésedre a válaszom, igen, megyek!
Nem szerénykedem,,,sosem húztam túl,mert fékena lábam,,,,de a fogazás még megy,,,nekem csak egyszer,de neked/Hentinek végleg,,,,öcsém mekkora kgigabuzik vagytok,,,beírtok,azt a második hozzászolásotok már a buzulás,,,,,emnejetk már,,,,,felvonulni,,,vagy a Misteribe magatokból indúltok ki,.,,,és jó lenne ha már ennek,meg a hyco-klubnak is vége lenne,mert már rajtunk röhög mindenki,,,,,csak szólok .....de amúgy meg béke
bazz, tegnap már figyelmeztettek hogy tele van a fórum melegekkel, nehezen hittem el, de az a cocókázás, meg a mittomén mi.... hááááát jó gyerekek vagytok nem is az a baj, de kicsit szexuálisan ingoványosak....
Ja , és még valami : S Z O P J Á L L E F Ő K Ö C S Ö G ! , ,