Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !
Próbálok segíteni .
Ne baszcsizzuk afeketét jó!
Szia GRKRISZ!
köcsi vagyol
A K7-es
Nem tenném a helyedben . , ,
ha motorral vagyok akkor még innen is onnan is, de ha kocsival akkor nem nagyon szoktak sehonnan
nem haragszom a kérdésért, kopasz motoros vagyok, 16 évesen elestem motorral(jawa350 california)megjegyzem ez akkor nagyon tuti kis gépnek számított, mindenem eltört, fater eladta a gépet mondva inkább sírjak én hogy nincs motorom, mint ő, hogy nincs fia.... nem motoroztam 20 évig, nemrég beszéltem rá magam ujra hogy belevágok....ekkor vettem a gsr-t, kb 5000kmt mentem vele az utóbbi másfél hónapban.... tahát kopasz vagyok még.... de ezért vagyok itt, és kérek tanácsot azoktól akik ehez nálam jobban értenek....
Most mennyi ? 1-es ? ,
a kék is ilyen
na ez a baj,,,,mert az ezüstben jobb a stabilizátor,,,,,a kanyarokban is jobban bedől,,,,90foks kanyarokat is 100 fölött tudom csak bevenni
Hello mindenki ! Szia Gino .
nem félek... élvezem,ahogy suhan alattam a beton,mikor lenézek és számolom a lukakat...
Cép az, én má láttam!
belső vagyok,,,mint a skolnyik bicigli gumijában,,,,,,ma jobb volt para,,,,nem is tagadom,,,,,
ugy értettem hogy félsz a kanyarban és ettől bizonytalan vagy...ettől nagyobb hintázás és buktalehetőség kb nincs
melyik vagy Te?akit kívülről előznek vagy akit belűlről? bocs de nem hagyhattam ki
fekete..
ezt már többen állították, és van is benne valami, párszor már kikongatták az agyam, lehet hogy visszamaradt valami....
az enyémi is,,,milyen színű?
kerókirály és pályakirály
szerintem itt inkább fejben van a hintázás mint a futóműben...
gsr 2006os