Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem. Kicsit járattam a vasat ma, nehogy megfaggyon a garázsba Ancival vótunk T.szecsőn, tittára egyenes úton, csk a 31-esen vót 1-2 jó kanyar, akkó + visított a nő!
Két keréken a garázsba remélem hétfőn jön a kárszakértő, addig nem tudok semmit csinálni vele! Nálad minden ok?
Hogy áll a motorod Tomm
Szasztok!
HALI GALI!
Másnapos jó estét mindenkinek!
Oldklu!
Kb. 15 perc múlva ott vagyok az RMC-nél,odajön fndi is !
Gyere te is oda.
Van egy csodálatos XV.-ik századi kisváros Csehországban. Ide terveznék egy "MAMÁS" túrát, persze kisérőautóval a csomagoknak és a zsibbadt popsijú "mamáknak".
Ez a szállás, de ez alapján az egész kivárosról képet alkothattok!
http://www.svhubertus.cz/
szegény most pihizik, biciklivel járok dolgozni, mozgáshiányom van. Nagyon szeretem én is a BK-t, kíváncsi leszek rá majd 190/55 gumival mennyivel lesz fordulékonyabb
Köszi Maci!
Ez sétamotorozás lesz! Duma, fagyi, kv. Én nem szeretek menni, jobb megérkezni! Agymosás, mert nehéz hét elé nézek.
Te hogy vagy? Kismozdonyod hogy muzsikál alattad? Komoly gép, tetszik.
tali nálad minnyá indulok már én is unom
csak óvatosan, tele van minden rendőrrel az F1 miatt, Pest és környéke olyan mintha ostromzár lenne. Autópálya és főútfelhajtók, stb. minimum egy járőr de sok helyen mobilban rendőrmotorosok is.
Unom ezt a F-1-et!
Csak körbe, karikába! Bezzeg MOTOGP MTV 1-en!
Idejösz, vagy tali valahol?
szuper
megyek
Forma eicz után, - 13,15-kor kezdődik, kb 15 h-kor vége. Beöltözés, Tbálintról indulok 15,30-kor Börs - Telki - Pilisvörösvár felé, (Üvegtigris után) ahol az EMIL cukrászdánál találkozás Tomival, onnam Esztergom, vissza Lepence, Sz.Endre - kávé, pia, valami, majd haza. Eddigi vasak: Gsr, Sv, Gixer.
Aki jön, aki nem, én mögyök! Nem forszírozott menet, csak olyan játszós! Na ez a terv!
Mikor indulsz? mi is a Jászberényi fele megyünk ,most indulunk!
Szasztok skacok.
Most motorra pattanok asszony pajtival és bemegyünk a X.ker-be a mamimhoz,de a délutáni guruláson veletek tartanék.
én megyek, csak nevezd meg az időt és a helyet
Ez a rajz még viccnek is rossz!
Áll a zászló így is nekünk!
Minek a falra festeni az "fndi"-t?
Délotán gurulok!
Gyere viszlek egy kört!
Nekem dodozó van vasárnap (is).
Öreg tikoknak adok el rucikat. Nem olyan fényes, mi?
Azt sem tudod, hogy mi az a tik, mi?
Ollyan mint a tyúk, csak 1000 évvel öregebb!

Szabi? Pihengetsz? Aztán asszonyt se hagyd parlagon!
A kutyádén vagy a tiéden?

akkor ccsak tudsz majd igy csinálni
Na mentem xarni