Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Syrus!

Mi az új tel.számod, a régi valamiért nem üzemképes?! Azt mondja, hogy ezen a számon előfizető...!
Sziasztok!

Esetleg valakinek eladó GSR kormány? Ha van szóljon!
Előre is THX!
Te mindenkinek segítessz ezt mindenki tudja
úgyhogy ne verd a nyálad
van kapcsolód? keeeeellll,mik a feltételek?
Én is segítettem neked....a sok jó tanács, elméleti támogatás többet ér mindennél. Hiába tudnád fizikailag megcsinálni, ami rossz, ha nem tudod mit, hol és hogyan kell.... ....hogy csak a műszerfalat említsem hirtelen.
Hogy maradtam volna tovább bármikor is? Mindig bezártál... (mármint a boltot, nem engem )
Azt, hogy őt meg meleg ággyal vártad, hogy sokáig tudjon maradni....mert neked az jó....hát az kiváltság, lássuk be....de én nem kérek belőle!
Kell kapcsoló?
1xer jött,de többet maradt mint Ti összesen,és segített is nekem,nem is kicsit........most hogy hycomat vaok ez rám is fért
Oldklu egy kicsit mellébeszél.....nem is ez szolgált ki..... voltam,klassz hely az a motorosüléskávézó,de ilyen xőke buxa nem volt.......a kv viszont fincsi volt,és itt van a prosid GrKrisz
xia Tomi!
az én vasam már javítás alatt, a kormányt már kicseréltem,a kapcsolót még nem.........
és ha nem akarnak meghúzni nagyon anyagilag,akkor nem val.szinű hogy fellebbezek.....
ott maradt a p990 ben egy fehér színű sim kártya,ha megvan,őrizd meg Nekem lécci
amikor feljössz, mindig ígéred, hogy eljössz hozzám is....az sose nem....
Látod, ellenben velem....én meg úgyis lemegyek hozzád, hogy elötte nem ígérem.
Old, köszi, de ma kimarad, szaladgálós napom van.
Holnap valaki Kakucs?
akár mikor feljövök,akkor ott vagyok,,,,,,,,igen ,verem magam és?de te könnyebben ott vagy mint én,nem te buzi
Hehe....... én két nap is voltam nála, szinte egymás után...
Te meg 1x feljössz és vered itt a földhöz a seggedet?
?neked messze?én felmentem megnézni,hogy mi van vele,,,,,,,,segítettem neki,befogott dollgozni,,,de jól elvoltunk,,,,binláden ki is tért a hitéből,hogy új alkalmazott van felvéve,,,,,,,szóval te még mindig közelebb vagy hozzá,mint én,,,,menj oda és látogasd meg,mert földhöz baszom magam és összefosom a gatyám

Hello mindenki
jajj de szííp vagy hasonlítasz valamelyik telefonosra
Kakis a segge
most indulok
Maci!
Várlak kvzni!
Tükrös az ajtó!
ő szolgál ki :)
KV lelőhely
Szép napot mindenkinek! Szia Gekko!

Megvannak a számok a javításra! Számla nélküli javítás esetén 160.481.-
és legalább másfél hónap, amíg a rendőrségi határozat megjön stb..., no meg persze Gekko mindent fellebbez így hónapok kérdése. Károkozói nyilatkozat, sőt a te vasad is kell nekik szemlére!
Szóval semmi mókolás! Megy a vas márkaszervizbe, ahol csak egyenlőre KP-re javíttathatom meg mert a rendőrségi határozat nélkül nem vállalja be a szerviz a javítást!
Dr.Gecco!
Álits fel sorrendet:
Pl.: kiskupec. közepes kupec, nagy kupec és a végső kategória:
fndi kupec
Melyik kedden, amelyiken Te nem jösz el,mert álmos leszöl?