Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy bukóm a múltból! (kb.20 éve,kissé lehet több? )
Na végre... Igyekszem, ha időben le tudok lépni innen, akkor megyek.
Szegény családot most cserbenhagyom,de majd kárpótolom valamivel Őket!
18 órakur,gyereeeeeee!
Gekkokám, koncentrálj már a képernyőre egy kicsit... MIKOR VAN NÁLAD A TALÁLKOZÓ MA?
Nem mond ellent! Kussol! Ha én azt mondom hogy KIRÁLY,akkó Király bazeg,kápísi?
na aztán mé?én egy köcsög senki vagyok,
most átadtam köszöni
Istenem ,de KIRÁLY vagyol bamme!
Macska nélkül sehova De addigra már motorozó képes lesz,mert különben eltöröm a kezét meg nélküle nem tudunk bemenni ingyé a Füred Hotel strandra is akar jönni,meg strandolni,motojozni,stb...
Jobbulást Neki! Sok puszit küldünk!(nem Neked,héé,csak semmi buzulás! )
húzzuk ki a lábát
Igen,de attól még gyere,és szeretúnk! nefürgyééle!
dolgoztam bammeg,,,,,külön váltunk,mert be ment az apukájáhooo a kórházba,mert szombaton strókot kapott a Papa!ott beszélgetnek a kinti padon,fel akart állni rossz lépés és összecsuklott,,,,pont ott volt egy beteghordó,az már futott is a gurulósszékért,röngten,stb....jó helyen történt
Oldklu az értelmi xerző bamme,Agárdi halacskát zabálunk majd,és szójjá annak a másik mobilitásznak,hogy ne xójjon be,inkább gyüjjön Ő is!
Valaki kitöltetlen adatlappal ,és ilyet kérdez...hogy xar e? na bazz
meg engem se nem biztos büdös vagyok meg csúnya vagy mindkettő
De mikor te mobil huszár, mikor? És mi a célirány? Elmentek Bicskére tankolni?
Nemvigyáztá rája tee?
nem,ennyire jó,,,ha egy el akarja adni,akkor a többi szolidarít semmi pénzért nem adnám el,,,,menniyt mondtál?4 millió?na ne nevettes
Igen,a csapat egyik része itt talizik Nálam a gekko művek előtt,innen megyünk Bicskei Mol kút,ott csatlakozik még pár jó arc,aztán gyía ,rettegjetek halacskák!
Te is jössz?
Jött volna,,,,most ment ki a bokája,,,,röntgen,trallala,trallala,,,,,,szalaghúzód
ás,lila az egész és be van dagadva rendesen,,,szerepcsere,,,most én sürgök pörgök körülötte......látni kellett volna,ahogy cipelem a hátamon,,,vak vezet világtalant full szervizben részesül,,,megérdemli rendes asszony
Szombat estig eldöntöm... gondolkodni tényleg nincs erőm ilyen időben.
Már megint csak a zaba?...
Mikor indultok és hova? Nálad van találka?