Macska nélkül sehova De addigra már motorozó képes lesz,mert különben eltöröm a kezét meg nélküle nem tudunk bemenni ingyé a Füred Hotel strandra is akar jönni,meg strandolni,motojozni,stb...
dolgoztam bammeg,,,,,külön váltunk,mert be ment az apukájáhooo a kórházba,mert szombaton strókot kapott a Papa!ott beszélgetnek a kinti padon,fel akart állni rossz lépés és összecsuklott,,,,pont ott volt egy beteghordó,az már futott is a gurulósszékért,röngten,stb....jó helyen történt
Igen,a csapat egyik része itt talizik Nálam a gekko művek előtt,innen megyünk Bicskei Mol kút,ott csatlakozik még pár jó arc,aztán gyía ,rettegjetek halacskák!
Te is jössz?
Jött volna,,,,most ment ki a bokája,,,,röntgen,trallala,trallala,,,,,,szalaghúzód
ás,lila az egész és be van dagadva rendesen,,,szerepcsere,,,most én sürgök pörgök körülötte......látni kellett volna,ahogy cipelem a hátamon,,,vak vezet világtalant full szervizben részesül,,,megérdemli rendes asszony
Te is jössz?
ás,lila az egész és be van dagadva rendesen,,,szerepcsere,,,most én sürgök pörgök körülötte......látni kellett volna,ahogy cipelem a hátamon,,,vak vezet világtalant full szervizben részesül,,,megérdemli rendes asszony
Mikor indultok és hova? Nálad van találka?