Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!röhögögörcsött nem kaptok most reggel a melegtől vigyázzatok magatokra és 1másra!Jó gurulát!este képek
Hi!

Új papucsokat kap a gépezet.

Pirelli Diablo Supercorsa-át néztem ki, csak középen full nincs minta. Mivel közúton használom jobbára a gépet, kérdés, ha elkap az eső, akkor mi van? Nincs semmi minta, ami elvezetné a vizet

Szerintetek vizes úton mit csinál az a gumi? Volt már esetleg valakinek tapasztalata?
Na jó éjt,remélem nem alszom el reggel az indulást.....
Köxii!
a Samsung Miniket jével lett csinálva
És ahogy elnézem,a vihar a holnapi túrát
is megtépázza rendesen....
Szerkeszteni kellett,Ahol nagyon látszik a rendszám,azt kivágni,stb,nem ám csak úgy hülyegyerek módjára felnyomni a netre bazdmeg......
amit felraktam az csak Bicskéig volt,és kabbe,mert holnap nem jössz
ne már......
Jó estét !

Időben odaértem Kunmadarasra,láthattam a veterán 24 órás rajtját.Este 18 óra után indultam haza és elkapott a vihar rendesen.
Jelenleg is esik az eső, ruhám elázva, így holnapi túrát kihagyom
sstét
sajna nem,Ő csak pénteken jön haza,én meg melózom.de azért szép lassan haladok ám hogy megismerjem a GSR-es csipet-csapat minden egyes tagját majdcsak sorra kerülsz Te is .amúgy ma motoroztam egy kicsit,Császáron voltam a western bulin
Szííya!

Te csáje,,,nem tudsz eljönni a pároddal holnap, Balatonfüred,,,pancsolás,,,ebéd,,,Siófok,,,,Zamárdi
felső,,,ott a Mauróban egy fagyi,,, és szépen haza.
Ja! Majdnem elfelejtettem !

Fürdőgatyót,törülközőt mindenki tegyen be! Kötelező!
Hay,,,

Gyerekek, ma lementem a családdal Szántódra. Azt a kibaszott nag vihar ami ott volt! A kölyökkel az elején bementünk a méteres hullámokba,,,,nagyon jó volt a víz is baromi meleg volt. De aztán mikor bedurvult usgyi haza
Most érkeztünk meg.

Én ígéretemhez híven 1/2 8 ra ott vagyok a Nagy Agip kútnál és Mc döncinél. Nem az Osztyapenkónál lévő kicsinél.... A következőnél,,,killlyyyeeebbb!
Tudod, ha aszondom!
halihóóó.esőáztattan de itt vagyok
8-kor ott lenni a mc-nél!

Jó 8 all!Remélem jó idő lészen!
legyen ez így rendjén
Nekem a 18.00-tól jó a buli 16.00 zárok azt goóó ring! Faszomat, szabin vagyok szevaa, ott leszek!
most keresek 1ezrest anyától,,,,,
események katt,juli31 katt,sigup katt
13 ezer amúgy
http://www.mersz.hu/ henti barimnak