nem akarok belevauzni, de szerintem úgy érdemes venni motort hogy megnézitek mire használnátok és mire való a motor...
pl a busa városban csatahajó, gyorsulni jó, kanyarvadászatban felejtős, autópályán suhanni kiváló, kocsik között lavírozni felejtős.
Eszméletlen nyomaték, 100 alatt menni nehéz vele...Akinek ilyen motor kell abban legyen emberi erő és vérmérséklet. Aki azért veszi mert tetszik neki de nem is sejti milyen erő van benne az szerintem felejtse el De ez csak saját észrevétel..
Észosztás helyett inkább megmutatom az új design-t
én 10.000-el adtam el, és 1,250-ért...szerintem ne spórolj, vegyél kevés km-el, te is sokat mentél anno. Bár megbízható a konstrukció, kykee-nak 70 körül van már benne, de nem mindegy, ha majd el akarod adni mennyiért megy el....
Találtam egy ilyet is: http://www.hasznaltauto.hu/3068206, ez első tulajos, de elsőre a 28000 km picit soknak tűnik nekem.
Vagy ez annyira nem para?
Meg van még ez: http://www.hasznaltauto.hu/2924905, de ez meg kitudja honnan jött.
Egyébként meglapő módon, olyan vészesen sok eladó gsr-t nem találtam, bar tény hogy jópárat már a színe miatt kiszórtam.
nem ismerek olyat, aki ne dobta volna el záros határidőn belül. Egyenesben jó, kanyarban szar. Te tudod mire akarod használni, de böhöm hosszú, városban sem túl kellemes a sorok közt.
Az új Busa fékei már jók, de én direkt nem azt vettem. Így is beleszaladok a 220-ba, ha burkolat lenne.......és a városi közlekedés nekem szempont, én bújkálós vagyok......
Ha akarsz ilyet venni szerintem jó áron tudsz a Blacktől is venni.
Persze, jópénzért én is eladom az enyémet!
Fejidom, bi-xenon, spéci bukógomba, riasztó, tankpad-GsR-es, deréktámaszos - kétfokozatú ülésfűtéses, tapadós felületű ülés GsR himzéssel, 19.000 km, garantált szerviz és vezetett szervizkönyv. Kíméletesen vezető őreg soffőr által hajtva!
1, Sipi
2, Baripeti
3, Nopara ?
4, Efendi nem megy
5, Henti + 1 (anya)
6, Syrus
7, Maci haza kell érnie valamikor korán, nem tudja még hányra, de meló van....
8, Kykee és Anikó
9, Hojti
10, Gekko
11,Tomassa
12, Spyru ( Gábor ) + asszonykám ( Kati )
pl a busa városban csatahajó, gyorsulni jó, kanyarvadászatban felejtős, autópályán suhanni kiváló, kocsik között lavírozni felejtős.
Eszméletlen nyomaték, 100 alatt menni nehéz vele...Akinek ilyen motor kell abban legyen emberi erő és vérmérséklet. Aki azért veszi mert tetszik neki de nem is sejti milyen erő van benne az szerintem felejtse el De ez csak saját észrevétel..
Észosztás helyett inkább megmutatom az új design-t
Az esedékes szervízt megcsinálom előtte.
még a bordó (ha jól láttam létezik ilyen is) ami még tetszene
Itt ismerik, megkímál. BT 16 gumival szerelve.
Megyek dolgozni!
Üdv a harcosoknak!
Old
Ha vevőt találok, akkoz Busáznék.
Vagy ez annyira nem para?
Meg van még ez: http://www.hasznaltauto.hu/2924905, de ez meg kitudja honnan jött.
Egyébként meglapő módon, olyan vészesen sok eladó gsr-t nem találtam, bar tény hogy jópárat már a színe miatt kiszórtam.
Az új Busa fékei már jók, de én direkt nem azt vettem. Így is beleszaladok a 220-ba, ha burkolat lenne.......és a városi közlekedés nekem szempont, én bújkálós vagyok......
Ha akarsz ilyet venni szerintem jó áron tudsz a Blacktől is venni.
Más téma!
Mi a véleményed a Hajasbuziról?
2.198.000,-ért adják most! Fehér! Ennyiért hírdetik!
Elcsábuljak?
Fejidom, bi-xenon, spéci bukógomba, riasztó, tankpad-GsR-es, deréktámaszos - kétfokozatú ülésfűtéses, tapadós felületű ülés GsR himzéssel, 19.000 km, garantált szerviz és vezetett szervizkönyv. Kíméletesen vezető őreg soffőr által hajtva!
Második tulajnak lenni OK.!
De második tulajtól venni valamit, az gáz!
Ha már ketten akartak túladni valamin.....
Keress és ilyet találsz "egygazdást" is!
Most készülök motort venni, és érdeklődni szeretnék, hogy esetleg tudotok e az alábbi motorrol valamit?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Vagy esetleg tudtok e megbízható forrásból eladó fekete, vagy fehér színű gsr-t.
Előre is koszi! :)
Hol van a Börs, CBA parkoló?
Szenkó vagyok, tudom!
1, Sipi
2, Baripeti
3, Nopara ?
4, Efendi nem megy
5, Henti + 1 (anya)
6, Syrus
7, Maci haza kell érnie valamikor korán, nem tudja még hányra, de meló van....
8, Kykee és Anikó
9, Hojti
10, Gekko
11,Tomassa
12, Spyru ( Gábor ) + asszonykám ( Kati )