Ahogy öregszel, egyre hisztisebb vagy... Te szervezted olyan napra a találkozót, ami nekem nem jó, aztán én vagyok a hunyó... szép. Céges programon még gondolkodom, bár be van fizetve, de meglátjuk mi lesz.
Mellesleg a hajsütővas szárítsa le a pöcsödet,,,ha én nem hívlak te nem keresel... Pfujj
Amúgy meg látod a listát,,,? kezdheted lemondani a céges bulit
Még a végén én is beszállok az eladók közé... szemezgetek ezekkel... de idén nem fog összejönni. Egyik Másik Harmadik
Tutis, elég ütős lett a fényezés! Tud valaki kb. összeget mondani, hogy a hátsó kerék sárvédő, illetve alsó szoknya festése mennyibe kerülne? Egy ismerősöm most vett GSR-t és szépítgetné.
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szelephézagellenőrzés ill. állítás ugye macerásabb és több időt vesz igénybe egy 16 szelepes motor esetén, mint egy 2 szelepes motor esetén?
Na ha az égiek is úgy akarják és nem esik akkor mi 10.kor indulunk Keszthelyről Zamárdiba ott kaja stb és 4 óra kor jönnek még 4 en Kőrőshegyre szórakozni leszünk kb 10 en jön a Macskád is?
Hát azt nem tom mennyi a lezárása, De nemrég megakarták venni. Lekérdeztem a bankot, részemről támogatják,mert korrekt partner nek vagyok minősítve Jó a szövegük mi?!
Amúgy meg látod a listát,,,? kezdheted lemondani a céges bulit
Egyik
Másik
Harmadik
Tutis, elég ütős lett a fényezés! Tud valaki kb. összeget mondani, hogy a hátsó kerék sárvédő, illetve alsó szoknya festése mennyibe kerülne? Egy ismerősöm most vett GSR-t és szépítgetné.
Old, a pólóm készül?
A lapkást beállítani nem egyszerű....hacsak nincs lapkakészleted.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szelephézagellenőrzés ill. állítás ugye macerásabb és több időt vesz igénybe egy 16 szelepes motor esetén, mint egy 2 szelepes motor esetén?
Szerinted?
Pedig szívesen mennék! Általában nekem csak a hétvége jó.