Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

" De igazad van, egy fasz vagyok hogy beleszólok " Legalább van önkritikád .
18 kor a bolt elől? ok?
a motor kihasználása nem a 220 feletti tempó, és nem az egyenesben húzogatás
De igazad van, egy fasz vagyok hogy beleszólok, csak mást ne nyírj ki légyszíves.
Engem ne is hívj ! Mikor lenne a menet ?
amúgy ma kimotoroztam a lelkemet is,na nem a hayával de mentem másfél tanknyit.még az agyam(helye) is kirázkódott
Szia ! " engem is mindenki b*szogat(ott) emiatt " Én ezt megfordítom , ha sokáig kóstolgatnak !
Ha már lúd , legyen kövér ! Van egy gaerne csizmám 42-es méretű eladó . Csak bakancsban ér le a lábam a busáról ! , ,
mikor indulunk
hali bari! holnap gyüssz halazni?
engem is mindenki b*szogat(ott) emiatt.na tudom,most forgatjátok ki a szavaimat .most lesz 3 éve hogy megvan a busa de én még nem estem vele.csak úgy hogy utas voltam.és nagyon szeretem
Te lenni Mekk Elek
, , , ,
Aki nem találkozott még a GrKrisszel,az nem tudhatja hogy milyen csákó,Már párszor belemartak páran innen,hogy mit a faszt akar a hajabuxával,meg el fogja dobni,mert friss motoros,meg stb. .......megértem hogy féltitek ,de már elég öreg farok ahhoz hogy ne eszetlenkedjen,és vigyázzon magára,tehát NE BUZERÁLJÁTOK ,nem sok értelme van,attól nem fog átülni rigára bammeg!
Uram ! Jó estét . Én is azért vettem !
Mekk Elek

Hella all.
hadd válaszoljak erre először.....kurva jó!
Rózsaszin? az olyan édibédi lehet,csaljuk el magunkkal balcsira,hátha megnézhetjük benne
" ésszben dől el " Támaszd alá észérvekkel egy kétszáz lovas csupasz motor megvásárlását ,aminek ki sem tudod használni a tudását , utána oszthatod az igét okostojás !
Húúúú de király! Ki csinálta ezt ilyen tutira?
De tudod milyen.....csak nem tőled vette?
KÁR
Azé,,,mert ez megy a karcsúsított rózsaszín-fehér rucihoz amit vett, csak még nem merte megmutatni
Szia ! Vasárnap van vége a szabinak , este már megyek dolgozni .
Szia !