Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nimmá,itt a konkurrencia! Asszem Hentes barimnak meg emberének lessz egy melója hamarosan,ha ez így megy tovább
Ténnyleg !
fosómi ,
Mivel hátrányos helyzetem volt me, és ezáltal egész nap motorlotam és 3-4-56789 alaklommal felforrt az agyvizem. Elmentem pihizni ! Pá mindenkinek.
Henti? Hol fogtok kajálni? Mert a helyzet az, h a fiam a haverjaival
szeretne eget fürdeni. Ők fürdenének mi meg dumálnánk. El vannak ők. 17 évesen nem őrizgetem őket.
Vasárnapra hívtál ! Nem ? De ! Na ! Mi vaaan ?
Pesta! Gyere motorral,akkor ideérsz
Hát nem azért könyörgök hogy gyere velünk? Ha nem lennél a Hentes bérgyilkosa,akkor mostan jóllebuziználak Te pusti malaka!
vegye meg valaki a Sony E P1 emet. Hibátlan, komplett doboz. + az a GPS bigyó is van hozzá.
Há gyere oszt jóvan!
Ő, izé, ő, szóval......... Szóval értitek. Próbálnék odaérni, mert
Gekko papával van kici üzlet kici pénz. Van más próblémó. Soroljam? Lehet,h skoda automobillal mennék le Agárdra: A parton ennétek a halat vagy a központban, vagy a vasútállomás másik felén? Ez lenni szigoró csak motoros kanok halevése vagy most lesztek Ti nagyon udvariasak. És mondani:....ááááááááá nem.
Ebsztm:8.10-8.15
Henti és rammi 8.10- 6.15 körül csatlakozik ÉRD, stop shop parkoló! Figyelve lesztek, mi nem tévesztünk! Ha indultopk 1 csörgést eressz +!
Holnap ráérek , de holnapra nem hívnak ! Mindíg ez van .
Figyi... öreg ! Én mondhatom mert nekem is ezt mondják már
Gyere halazni vasárnap,,,,,, lessz Hekk+hukk és mi !
Tudom,hogy nem tudsz jönni,,,, de azért kedvesen b.......... nem írom ki mert rögtön hírbe hoznak veled
Hééé! Féltökű kurvapecérek !

Vasárnap a M1 kivezető szakaszánál van 1 db Agip kút. Ott a Mc döncinél.... Oda kéne gyünni 8 ig! Reggel 8 ig
Múltkor is elmentünk Gekko-val Velencére halat enni , csak ő nem jött el ! Most ő fizet !
Halat akarok enni ! Nem busát !
Te meg csigavér, várd a jelet!
Pitykó, neked a halat is a szádba kell rágni
Szal, holnap megyünk halat halozni Agárdra, találka 18.00 B.örsi CBA parkoló Gekkonál! Gere el, a vasárnapról bövebben ott!
Kit nyírjak ki ?
Helló vasárnap megfigyeltem a pálya feletti körforgalmat és a mekdöncit is. Holnap milyen halacska? Hol?
Rohadék, lehetsz az emberem!
Ugyan : 168/100 , de végtelenül aljas !
Én is nideg vérrel ölök, szakmai ártalom!