Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nagyon nyugodt emberke vagyok . Senkibe nem kötöttem még bele , pláne úgy , hogy nem ismerem .
Ugyan: 186/100, de végtelenül szerény!
Vannak akik a kezdetektöl velem vannak, ugymint országos barim Para, v fndi, sipi, gekko, wasp, de bárkit megismertem (vagy nem) mindenkitöl csk kaptam!
Ezért viselem nehezen az itteni vélt, v valós balhékat!
Hasonló a cipő . Csak te akkora vagy ülve mint én állva , és nem mernek beszólni ! Én bírom a vérszívást , nem érdekel mások véleménye .
18.00-ra ott vagyok.
rendben csak ne másfél óra alatt érjetek át és mindig legyen 1 tartalék kulcsod
Én ugyanígy vagyokaz SVvel! Nagyszerű tárammá nőtte ki magát, szeretjük 1mást,én nem bántom öt , ő vigyaz rám, soha nem fogom meg bánni, h van nekem akármit is dob a gép!
Na és itt a topik, rengeteg újj, segítőkész barát, ezt sem fogom elfelejteni soha
Szia ! Nekem a gsr600-at megvenni volt merészség ! Nem motoroztam még előtte soha .
Szasztok! Maci ugye nem ujjabb csörte van kialakuloban? Nyuktass + az ellenkezöjéröl! Én sem láttam még busás barátunkat, mint ahogy te sem! Így aztán nem is alkothatunk véleményt rola! Az, h 1esek szerint (én is ide tartozom, ezt válalom) merész volt gsr600-ról a busára ülni.... , ha jól kijönnek egymással, mért is ne?!
Nekem is volt Kriszel talán féreérthető hsz váltásunk, de nállam mindenki tiszta lappal indul ez szerintem így helyes! Ne bántsuk 1mást, főleg ne ok nélkül! Köszi, h megértessz!
18 kor indulunk a bolt elől,a bicskei mol nál talizunk? OK?
Na azéééé
Vasárnap este megyek dolgozni , katalavenis file ! ? Mikor aludjak ?
fndi! kérdeztem valamit az elébb! Halacska holnap?
hülyéskedsz

persze hogy megyek, de én nem megyek a bolthoz ha nem haragszol
Estére hazaérünk,gyere el bazz,vagy már nem fontos a gsr csapat,,? ella pame mazi malaka!
Rajtam nem múlik . Eddig bármilyen túrához odaírtam a nevem , direkt máskor , másfelé ment mindenki , nehogy én is tudjak menni . Tudom a szagom a szagom ! Egyébként én nagyon nyugisan közlekedek 80%-ban nem egyedül megyek .
aki buzi azt megbasszák
Na, de komolyan, megismerkedhetnénk már, hogy lássalak motorolni is.
Hi. Vasárnap Gsr Lotto val voltam motorolni. Cseszneki new utat
megnéztük, megmotoroltuk. A régi 1 en egész jól lehetett menni.
Azért a régi suzuki sw. ek bekaphatják. Kivévea kék gsr esek

Ginokám a roomsterbe kellene nekem légszűrő és pollenszűrő. Hol vegyem meg jó áron, mert belelóg az orrom a számba.
Hábuzivagyolok ! És ?
http://totalbike.hu/hirek/hybridmp3
ez való neked, a ruházatodhoz, ami a képeiden van.
Nw kóstolgass, papa
Te meg ne szójjá be a Macinak kötsög hábuzivagyol?
Nyugi Maci,az a GrKrisz nem egy gyilkos alkat,megfontolt vén fasz már( ),nem kapkodós,namostmegmutatomhogykihaénnem-ez távol áll Tőle, amúgy én is félteném ismeretlenül .
És nem vagy fasz,de az leszel majd,vén fasz,pár évtized múltán