Vannak akik a kezdetektöl velem vannak, ugymint országos barim Para, v fndi, sipi, gekko, wasp, de bárkit megismertem (vagy nem) mindenkitöl csk kaptam!
Ezért viselem nehezen az itteni vélt, v valós balhékat!
Én ugyanígy vagyokaz SVvel! Nagyszerű tárammá nőtte ki magát, szeretjük 1mást,én nem bántom öt , ő vigyaz rám, soha nem fogom meg bánni, h van nekem akármit is dob a gép!
Na és itt a topik, rengeteg újj, segítőkész barát, ezt sem fogom elfelejteni soha
Szasztok! Maci ugye nem ujjabb csörte van kialakuloban? Nyuktass + az ellenkezöjéröl! Én sem láttam még busás barátunkat, mint ahogy te sem! Így aztán nem is alkothatunk véleményt rola! Az, h 1esek szerint (én is ide tartozom, ezt válalom) merész volt gsr600-ról a busára ülni.... , ha jól kijönnek egymással, mért is ne?!
Nekem is volt Kriszel talán féreérthető hsz váltásunk, de nállam mindenki tiszta lappal indul ez szerintem így helyes! Ne bántsuk 1mást, főleg ne ok nélkül! Köszi, h megértessz!
Rajtam nem múlik . Eddig bármilyen túrához odaírtam a nevem , direkt máskor , másfelé ment mindenki , nehogy én is tudjak menni . Tudom a szagom a szagom ! Egyébként én nagyon nyugisan közlekedek 80%-ban nem egyedül megyek .
Hi. Vasárnap Gsr Lotto val voltam motorolni. Cseszneki new utat
megnéztük, megmotoroltuk. A régi 1 en egész jól lehetett menni.
Azért a régi suzuki sw. ek bekaphatják. Kivévea kék gsr esek
Ginokám a roomsterbe kellene nekem légszűrő és pollenszűrő. Hol vegyem meg jó áron, mert belelóg az orrom a számba.
Nyugi Maci,az a GrKrisz nem egy gyilkos alkat,megfontolt vén fasz már( ),nem kapkodós,namostmegmutatomhogykihaénnem-ez távol áll Tőle, amúgy én is félteném ismeretlenül .
És nem vagy fasz,de az leszel majd,vén fasz,pár évtized múltán
Ezért viselem nehezen az itteni vélt, v valós balhékat!
Na és itt a topik, rengeteg újj, segítőkész barát, ezt sem fogom elfelejteni soha
Nekem is volt Kriszel talán féreérthető hsz váltásunk, de nállam mindenki tiszta lappal indul ez szerintem így helyes! Ne bántsuk 1mást, főleg ne ok nélkül! Köszi, h megértessz!
persze hogy megyek, de én nem megyek a bolthoz ha nem haragszol
Na, de komolyan, megismerkedhetnénk már, hogy lássalak motorolni is.
megnéztük, megmotoroltuk. A régi 1 en egész jól lehetett menni.
Azért a régi suzuki sw. ek bekaphatják. Kivévea kék gsr esek
Ginokám a roomsterbe kellene nekem légszűrő és pollenszűrő. Hol vegyem meg jó áron, mert belelóg az orrom a számba.
ez való neked, a ruházatodhoz, ami a képeiden van.
És nem vagy fasz,de az leszel majd,vén fasz,pár évtized múltán