Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóestét többiek !
Hentes jössz holnap!? Tali akkor a Stop Shopnál, vagy majd az Agip kúton?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Kevesen néztétek meg,és kevesen xóltatok hozzá....
fél nyolc és nyolc között a tali,van aki előtte még betér az osztya OMW hez talizni,és onnan hozza át a hombrékat az Agip hoz, mindenki húgyozik,tankol,megissza a KV ját és 8 kor indulni kellene,de az sem baj ha később van az indulás,tán nem késünk el sehonnan.... azt hiszem,de semmi sem biztos...
Remélem ....,ha nem én akkor is megyek,persze ha nem lessz vihar,na azt nem szeretem
Nekem jó a keserű izé íze! Holnap reggele Budaörs Agip kút 8 óra, ha jól értem?
holnapra jó időt mondott.
Nem tudom mi lessz az idővel,de momentán itt Budaörsön lassan a fákat is megritkitja a vihar......
Meg birod inni azt a keserű izét
És onnan jöttök át az igazi talihelyre? a mekdonácos adzsip kút parkolóba?
7:30
ŐŐŐ egy kicsit eltűntem, igaz! Sok a fesztivál a buli meg a sörözés,hiszen nyár van! Ilyenkor kerékpárral nyomom a városban, az csak sörrel megy . Egyébként minden okés! Neked nincs útvonalterved? Nem vagyok még balcsin, most indultam volna de olyan eső lesz mindjárt, hogy ezt szerintem kihagyom!
Helló Jankó! Régi osztya M7 kivezető OMV kút 7.30! Ottan legyé időbe!
Hali all!

Mizu a holnapi gurulával? Mikor van a tali,hol van a tali?
Na itt a "Lost" ember! Hova túntál? Mi az hogy csatlakozol? Tessék velünk gyünni e! Vagy Te már ott vagyol?
Agárdi halacskázásvidit megskubiztad?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hali! Vagyok! Megerősítek! Nem dobna valaki egy útvonaltervet? Lehet, hogy a balcsi környékén csatlakoznék!
Na nem is kell elküldni senkit sehova,elhúzott mindenki automatán Mentem enni,és "szieszta"
Hééé! Hun a tökben vagytok?
Habár ahogy nézem fndi már azelőtt "korrigálta" a dolgot,mielőtt megtörtént volna...
Aki jönne:

1, Sipi
2, Baripeti
3, Nopara ?
4, Efendi nem megy
5, Henti + 1 (anya)
6, Syrus
7, Maci haza kell érnie valamikor korán, nem tudja még hányra, de meló van....
8, Kykee és Anikó
9, Hojti
10, Gekko (nem bizti hogy marad végig.....)
11,Tomassa,,,azt mondtam íratkozz fel mert megfejellek mint bogár a sisakomat,,,tessék megerősíteni.
12, Spyru ( Gábor ) + asszonykám ( Kati )- mostmár Kati? Nem Gabi volt
13, Tybee + Attila&Mónika Z750-nel

Ha Valaki hoz magával másik Motorost is akkor írjon be plusszba egy számot,hogy tudjuk első ránézésre ?an leszünk KB
Már hiányoltak a srácok,néha köszönj be
...... Dunántúlra érkezik a jégeső a meteorológia szerint
Szia Tybee!

Sajnos nem tudok menni madarasra,mert még mindig fáj a lábam!
Délután elmegyek Kunmadarasra,24 órás veterán verseny kezdetét megnézem .Indulnak szolnokiak , eddig nagyon jóóó eredménnyel!

Utána olaj csere :
Aki jönne:

1, Sipi
2, Baripeti
3, Nopara ?
4, Efendi nem megy
5, Henti + 1 (anya)
6, Syrus
7, Maci haza kell érnie valamikor korán, nem tudja még hányra, de meló van....
8, Kykee és Anikó
9, Hojti
10, Gekko
11,Tomassa,,,azt mondtam íratkozz fel mert megfejellek mint bogár a sisakomat,,,tessék megerősíteni.
12, Spyru ( Gábor ) + asszonykám ( Kati )- mostmár Kati? Nem Gabi volt
13, Tybee + Attila&Mónika Z750-nel