Az tuti lessz,és az a karbon projekt mennyivel dobta meg az árat?
Csomagtartóról meg nyom valaki képet,asszem Wasp meg fndi csinált párat,pont a Zsozsinál a műhelyben
DB killer már készen van, csak volt egy speckó kérésem a mesterhez, azért csúszik a dob. Nem akartam a fekete mocim összképét elrontani, és rozsdamentes palást helyett karbon lesz.
Egyébként meg jó lenne ez egy csapatépítő hétvégének is!
Lassan 2 éve vagyok köztetek, és az egy jó kis társaság! Köszönöm !
DE néha akkora baromállat viselkedést produkálunk, hogy igazán szégyellhetnénk magunkat. Még ha most azt mondja valaki, hogy ez csak viccelődés. De tudja mindenki,hogy ez sajna nem így van.
Ez már kikívánkozott belőllem.
Életem első külföldi kiruccanása( ejtőernyős ugrás ) bebizonyította számomra, hogy kibaszott jó csapat tudunk lenni és összetartó!
hogy hogy nem kell ?
én az enyémnél kivágtam az index alatti részt és úgy kerül vissza az index
és igy is éppen hogy csak befér a rendszám ( bár biztos a W miatt széles mi )
ha fent van a zsozsi,akkor csináltass még 2 db DB killert is hozzá,és azt beteszed,ha tutira akarsz menni,kb ennyi.és csomagtartót lehet berakni a gyári dob felszabadult helyére,szerszámoskészlet,EÜ csomi,lezáró,defektjavitó,meg stb Tudok egy GSR t amin van ilyen csomitartó és tuti a cucc
Hejj....
Figyumá.....parkoljad kifele a hz elé a totoyát, mert így nem tudom melyikben lax....voltam arra 9 körül....azért......de nem láttam a kocsit, így nem tudtam hova menjek befele....
Na szép estét ! Látom gyülünk !
Első észrevétel!
A szabad strand azért jött, mert ott szépen kiállíthatjuk a kutyulikat Had csodálják őket ! Meg minek eldugni őket, ki merné piszkálni? És a legnagyobb távolság töllük kb. 100 méter.
Második észrevétel!
A gyülekezést kellene megbeszélni profin. Én 1/2 8 ra ott vagyok a M1-M7 kivezetőjénél a Benya kútnál. Jó lenne ! 8 kor elindulni, ne teljen el a fél nap a pöcsöléssel!
Akik messziről-más irányból jönnek azoknak is megkellene beszélni egy helyet... És egy harmadik ponton útirányban találkoznánk.
De nem 11-12 órára kellen leérnünk!
Tehát piszkálódás.baszakodás nélkül, kérlek szervezzük össze ezt a hétvégét.
Ez ok, viszont a rendszámom se fér be (gyors kifutottam megnézni ), azzal mit csináljak? A rendszám pont akkora, hogy az index fekete részét kitakarja, tehát a fehér burától - buráig ér Abból csak nem vághatok ki egy darabot :D
A lehetőséget köszönöm, élnék is vele, de Szombathelyről rendszám nélkül gáz közlekedni Pedig valahogy meg kell oldanom, elvileg szombatra meg lesz a Zsozsimura
Tomassa Pl. 1 nap alatt lefényképezte és másnapra megcsínáta
És az ezermester Gekkonak is tetszett. Venni is akar egy eredetit, hogy az enyimé mintályára csinájja mög
Tomassa lehet hogy képet is rakott fel? föl? na mindeggy
Csomagtartóról meg nyom valaki képet,asszem Wasp meg fndi csinált párat,pont a Zsozsinál a műhelyben
Jó nyaralást bari,mikor érsz haza?
A csomagtartóról infókat szívesen veszek:)
Lassan 2 éve vagyok köztetek, és az egy jó kis társaság! Köszönöm !
DE néha akkora baromállat viselkedést produkálunk, hogy igazán szégyellhetnénk magunkat. Még ha most azt mondja valaki, hogy ez csak viccelődés. De tudja mindenki,hogy ez sajna nem így van.
Ez már kikívánkozott belőllem.
Életem első külföldi kiruccanása( ejtőernyős ugrás ) bebizonyította számomra, hogy kibaszott jó csapat tudunk lenni és összetartó!
én az enyémnél kivágtam az index alatti részt és úgy kerül vissza az index
és igy is éppen hogy csak befér a rendszám ( bár biztos a W miatt széles mi )
Figyumá.....parkoljad kifele a hz elé a totoyát, mert így nem tudom melyikben lax....voltam arra 9 körül....azért......de nem láttam a kocsit, így nem tudtam hova menjek befele....
2 kérdés még:
- azt a kis rendszám világítót hol lehet beszerezni? Én 2-3 db kis ledet terveztem a sárvédőbe, de ez szimpatikusabb megoldás :D
- Zsozsimurával mennyire lehet külföldön mászkálni? Azt látom, hogy Ti mentek külföldre is vele. Hatóság nem keresi az e betűt, meg a tanusítványt?
Első észrevétel!
A szabad strand azért jött, mert ott szépen kiállíthatjuk a kutyulikat Had csodálják őket ! Meg minek eldugni őket, ki merné piszkálni? És a legnagyobb távolság töllük kb. 100 méter.
Második észrevétel!
A gyülekezést kellene megbeszélni profin. Én 1/2 8 ra ott vagyok a M1-M7 kivezetőjénél a Benya kútnál. Jó lenne ! 8 kor elindulni, ne teljen el a fél nap a pöcsöléssel!
Akik messziről-más irányból jönnek azoknak is megkellene beszélni egy helyet... És egy harmadik ponton útirányban találkoznánk.
De nem 11-12 órára kellen leérnünk!
Tehát piszkálódás.baszakodás nélkül, kérlek szervezzük össze ezt a hétvégét.
Köszi, holnap ki is próbálom
Ha mindent jól csinálsz így fog kinézni:
a levágott sárvédő nyúlványból ki kell vágni azt a részt ami az index alatt van és az lesz a távtartója
kapíse
A lehetőséget köszönöm, élnék is vele, de Szombathelyről rendszám nélkül gáz közlekedni Pedig valahogy meg kell oldanom, elvileg szombatra meg lesz a Zsozsimura