Te nagyon hülye! Mikor jössz,vagy csomagoljam össze a kinait,oszt vigyem és dobjam le a műhelyed elé?
Motorral nem tudom odavinni......
Te nem is vagy hülye szerintem,csak játszod itt néha a "sötétmajmot" (meg kell hagyni egész profin)
Igen, minden benne van. Az elején csak törésre kötöttem, aztán egy év után módosítottam fullosra. Őszintén megmondom nem tudom fejből, hogy melyik biztosító... Allianz rémlik. Régen ők és a Generali kötött csak motorra. Valamelyik a kettő közül az biztos.
Szerintem tk-ra vagy lopásra érdemes csak casco-t kötni.
Amennyi az önrészed, annyiból kb. úgyis összerakod a motort, ha nem, akkor meg úgyis mindegy mert tk. vagy.....
Csak rakod a biztosító "zsebébe" a zsét.
Abdul, neked hol ennyi a casco-d....ennyi minden "szolgáltatással"?
Hali! Látom rájöttél mi a legjobb megoldás... Nem olcsó, viszont ez tűnik a legbiztonságosabbnak. Nekem 300eFt-os önrészre, lopás + törés havi 8-9eFt körül van. Kevés biztosító foglalkozik motoros Cascoval, legalábbis amikor én kötöttem, akkor csak kettő volt. És akkor csak újra lehetett kötni. Azóta nem tudom mi változott.
Hali Maci! Passz... tervben sok minden van, de még az sem dőlt el, hogy a nagyobb 10-12 napos túrára megyünk-e. A szervezett motorostúrás Szardínia nem jött össze, későn kapcsoltam és már 27-en vannak... Le a kalappal a szervezők előtt, hogy bevállaltak ennyi motort.
Időpontot valamennyire be tudtam lőni a cimborámmal, a végcél még kérdéses. De lehet, hogy az lesz a vége, hogy elindulok egyedül aztán megyek amerre látok.
Ahogy néztem az Augusztus 20. jó lenne, akkor 4 napos hosszú hétvége van. Én nyitott vagyok mindenre - ja neeeeeem úúúúúúgy! - lehet szervezkedni.
hizelegjen Neked egy virgonc krokodil a fürdőkádban!
Ha jól emléxem,általános iskola második osztályában már megkövetelik az értelmezéses olvasást..... Neked még mindig nem megy,kis Lednepper!
jóétvágyat
Motorral nem tudom odavinni......
Te nem is vagy hülye szerintem,csak játszod itt néha a "sötétmajmot" (meg kell hagyni egész profin)
Haver, te fordítva vetted be a gyógyszered.....azért beszélsz ilyen hülyeségeket!
MIKOR JÖSSZ TÖRLESZTENI A KINAI DOLGOT?
Amennyi az önrészed, annyiból kb. úgyis összerakod a motort, ha nem, akkor meg úgyis mindegy mert tk. vagy.....
Csak rakod a biztosító "zsebébe" a zsét.
Abdul, neked hol ennyi a casco-d....ennyi minden "szolgáltatással"?
Időpontot valamennyire be tudtam lőni a cimborámmal, a végcél még kérdéses. De lehet, hogy az lesz a vége, hogy elindulok egyedül aztán megyek amerre látok.
Ahogy néztem az Augusztus 20. jó lenne, akkor 4 napos hosszú hétvége van. Én nyitott vagyok mindenre - ja neeeeeem úúúúúúgy! - lehet szervezkedni.
Casco ügyben ki tud segíteni motorra, esetleg ki tud ajánlani valami jó biztosítót?
A te 8 általánosod, 6 első 2 másodikból áll....
Ha jól emléxem,általános iskola második osztályában már megkövetelik az értelmezéses olvasást..... Neked még mindig nem megy,kis Lednepper!
(ma ilyen mosolygós napom van )