Macinak van hátsó segédváza szerintem (legalábbis én eladtam neki)
Kereskedésbe menj be és kérj egy komplett alkatrészlistát mi mennyibe kerülne. Ha ügyesen forgatod a pénzt akkor még jól is jöhetsz ki belőle. Neten lehet azért találni használt jó alkatrészeket, (teló stb) szóval számolgass keményen..
Bontott cuccból igen.
Csak, a bontásra ítélt motorokn ezek általában sérültek, amik neked is kellenek.
Műszerfalat felvette? Segédvázat? Komplett elejét?
Gyanús, hogy a helyszínen tudott árat kalkulálni. Szerintem nem volt tisztába az árakkal...
Bármilyen meg lehet csinálni...attól függ mit rax bele...
Nekem nincs tarifám...., egyéni elbírálás, megoldás,egyesség..van.
Az én apukán meg úgyis erősebb, mint te!
http://www.stop.hu/articles/ar...
Ja és persze sérülésmentes a segédváz.
Érdekes egy szakértő volt....
Mutattam képeket az enyémről, azt ránézésre gtk-ra mondta....és az is lett volna bőven, de én pár dolgot lehúzattam, hogy ne legyen az.
én meg Photoshop-al átváltoztatom...
De nekem van ám Garfield-os zoknim...
Na jó...elárulom a technikám.
Leragasztom a kívánt színű szigetelő szalaggal.
Egyébként én szebben rajzolok, mint amilyen színes!
Amu neked nagyobb az esélyed, mert Ő is BP-i...
Kereskedésbe menj be és kérj egy komplett alkatrészlistát mi mennyibe kerülne. Ha ügyesen forgatod a pénzt akkor még jól is jöhetsz ki belőle. Neten lehet azért találni használt jó alkatrészeket, (teló stb) szóval számolgass keményen..
De azért van ez mert neked is GSR-ed van..
De én gyorsabban nyalok fagyiiiit...
Tomassa!
Nekem 1 literrel kevesebb is elég!
Csak, a bontásra ítélt motorokn ezek általában sérültek, amik neked is kellenek.
Műszerfalat felvette? Segédvázat? Komplett elejét?
Gyanús, hogy a helyszínen tudott árat kalkulálni. Szerintem nem volt tisztába az árakkal...
Nekem nincs tarifám...., egyéni elbírálás, megoldás,egyesség..van.
Az én apukán meg úgyis erősebb, mint te!
Megvolt a kárfelmérés,nemvette totálkárra,azt mondta olyan 900ezerrel számoljak,amit a biztosito ad javitásra.Elvileg annyibol kijöhet?