Vagyok,élek,virulok! Végre vége az edzőtáboroknak! Vazze hol jártam és meddig?
Kivel mizu? Néha volt pár percem és belenéztem a fórumba,de csak szösszeneteket tudtam meg!Mikor indul az első menet?
Már elég sokan raktunk fel a GSR-re Öcsimurát, Zsozsimurát, Bódist, Yoshimurát, stb.!
Szerintem mindegyik tökéletes rá, de természetesen függünk a pénztárcánktól, na meg mennyi idő alatt készül el! Szerintem!
Nekem Öcsimura van! Megvagyok vele elégedve, nagyon nagyot szól! Amikor közlekedek vele, mindenki felfigyel rá, nem utolsó sorban az autósok!
Láttam azt a hirdetést,de valahogy a gyárit sajnálnám odaadni....Irtam arra a hirdetésre de nem válaszolt meg leis vette a hirdetést igy gondolom eladtta
Most már vége!
már aggódtunk érted, jól eltüntél
Vagyok,élek,virulok! Végre vége az edzőtáboroknak! Vazze hol jártam és meddig?
Kivel mizu? Néha volt pár percem és belenéztem a fórumba,de csak szösszeneteket tudtam meg!Mikor indul az első menet?
Üdvelet mindenkinek!
Öcsimura1
Már elég sokan raktunk fel a GSR-re Öcsimurát, Zsozsimurát, Bódist, Yoshimurát, stb.!
Szerintem mindegyik tökéletes rá, de természetesen függünk a pénztárcánktól, na meg mennyi idő alatt készül el! Szerintem!
Nekem Öcsimura van! Megvagyok vele elégedve, nagyon nagyot szól! Amikor közlekedek vele, mindenki felfigyel rá, nem utolsó sorban az autósok!
kint voltam a kis keresztfiamnál
istenem de jó kis csávó lesz belöle, úgy el rontom hogy csak na