Én is elégedett vagyok vele,tökéletes munkát végez!ráadásul az én dobom,szintén a legelső darab volt és 34.000km tettem bele,nincs semmi gond,a hegesztés tökéletesen tart,a savállónak semmi baja,kifogástalan a termék!
Ja az enyémet túlzás nélkül 4 km -reől lehet hallani és szétnyilik az úttesten lévő kocsisor ahogy közeledem,,,,de egy két motoros elme és márkatársm már jött mögöttem......szóval szól mint állat,mert semmi folytás nincs benne de már5ször meg is mentett előzés közben,mert a tükörbe baszó nézni közlekedési partner kijött,de hamar vissza is húzódott
szóval Öcsimura munkája
igen,ők rakták rá......ez a kutyuli volt kiállitva a 2006os motorkiállitáson,és ez meg még egy két dolgot rajta hagytak nekem ,mikor kihoztam a szalonból....persze nem ingyen
Ja az enyémet túlzás nélkül 4 km -reől lehet hallani és szétnyilik az úttesten lévő kocsisor ahogy közeledem,,,,de egy két motoros elme és márkatársm már jött mögöttem......szóval szól mint állat,mert semmi folytás nincs benne de már5ször meg is mentett előzés közben,mert a tükörbe baszó nézni közlekedési partner kijött,de hamar vissza is húzódott
szóval Öcsimura munkája
Az árcédulát?
Sziasztok,jó reggelt
Im just a dreamer, who dreams of better days" Ozzy Osbourne
Hali all!
Kell mennem egy kört a west-end ig oszt utána tunnék dzsanázni hozzátok e!
sokáig tartott amídg idetaláltál!
Minden rendben!Nálad?Milyen a tökfödő?A csevegőt is mögvetted hozzá?