Üdv!
Eladó a GSR-m!2 hónapos,fehér,szervizkönyvel,bukógomba!3200 km!Hitelátvállalással elvihető!
Csak a hitelmódositást kell fizetni és vihető is!Plusz adok most hozzá egy Alpinestar SMX plus 44-s csizmát!(perfolált szellőzésű)Képek az adatlapomon!Ha érdekel vkit irjon vagy hivjon!
A holnapi Citadella gurulásról tud valaki infót?Mikor és merre mennek?Esetleg megy valaki?Gondolom 17:00-kor lesz az indulás, mint mindig, de, hogy hova arról semmi infót nem találtam!
Persze fénykép mi?! Hogy írigykedj és megdönts a kopási csúcskisérletet. De megpróbálom. Úgyis frissitenem kell a motort. Átfestettem 1-2-3 idomot fehérre és igy KIRÁLY ÁSZ a gép. Nem győzik csodálni.
A végén kiderül, hogy pocakos stunt bajnoka lesz még a végén Pomáznak!
Régen láttalak Sipi, remélem a hambis összejövetelre eljössz!
A gumit meg cseréld le minél hamarabb... lefotózhatnád, hogy hogy néz ki...
Az az igazság én akarok lenni a 20 dik. Má mint a KIRÁLY! Ha nem lessz rossz idő. Meg hát Csúcsot döntök. 14.780 km van a gumikban.......kissé csúszkálok És sajna még nem tudom lecserélni őket.
Eladó a GSR-m!2 hónapos,fehér,szervizkönyvel,bukógomba!3200 km!Hitelátvállalással elvihető!
Csak a hitelmódositást kell fizetni és vihető is!Plusz adok most hozzá egy Alpinestar SMX plus 44-s csizmát!(perfolált szellőzésű)Képek az adatlapomon!Ha érdekel vkit irjon vagy hivjon!