A képeket +csináltam,de nem tudom felrakni,mert nemtalálom a kábelt! Ha megvan 1ből rakom!
Vagy ha gondolod küld el a számod a 305603806-os számra és átküldöm mms-ben!
üdv!
Jóreggelt!
Jó volt a tenapi nagy, nagy jól éreztem magam, köszi!
Igen Jani, 3 csicsika és nem kutyuli előjön a házából... Gondolom milyen formában leszel!
Dody papa!
Holnap hívlak,de kedden meg leviszem a elő,-hátlapot és felrakom a telódra!
Egy füst alatt akkor megnézem a Tamcsiét is
Miért szart be?Nem vigyázott rá kellő képpen?
Csak az irigység beszél belőled!Azért akarod mindenkire rásózni a BORDÓ GSR-ed,h le tudd cserélni 1 KÉKre!
Csak azt nem értem,h miért nem vállalod ezt fel?
Hát nem tudom ki(kik) voltak a húzó emberek, de számomra érthetetlen volt ez a nagy sietés, rohanás, előremenés.....
Kicsit hülyén jött ki minden megállásnál, hogy senki nem várt meg minket.....mert ugye a gyerkőccel nehezebb elindulni (babakocsi...stb.).
Szépen megindult a csoport miközben mi még készülődtünk, aztán meg mindig mehettünk utánatok kissé kapkodva.
Megmondom őszintén, nem erre számítottam/készültem.
Na mindegy, majd talán legközelebb ....
Szia Kuksimano. Szivesen mentem volna,de pont fél 3 kor mentünk DobogÓkőre. Nemrég értünk haza.
Hétközben este Neked milyen? Igaz akkor csak itt a környékben tudnánk menni egy karikát.
Most láttam a topikban , h írtál. Kocsival voltunk.
Ha a Janinak rendben lesz a lába, akkor már 3 an leszünk. Ő is kerepesi és gsr 600. Igaz a kék GSR
nem olyan szép mint a bordó , de már megszoktam
Persze,az ezüst a legjobb ,legszebb,legmutatósabb szín
De azért látod, csak egyféle és a legjobb színben van csak!
Akkor tessék szépen motorozni vele egész nap,míg be nem esteledik!
Az sem érdekelne ha nemtudnék vele menni, csak egésznap csodálnám, simogatnám, wáá!
A képeket +csináltam,de nem tudom felrakni,mert nemtalálom a kábelt! Ha megvan 1ből rakom!
Vagy ha gondolod küld el a számod a 305603806-os számra és átküldöm mms-ben!
üdv!
Már nagyon várja,h 1 nagy sétát tegyünk!Épp most voltam lennt nála!
Jó volt a tenapi nagy, nagy jól éreztem magam, köszi!
Igen Jani, 3 csicsika és nem kutyuli előjön a házából... Gondolom milyen formában leszel!
Boki, én invitáltalak meg
Már csak 3-at kell aludni és brüüűűűűűűmmmm
..ma van a motorom 2. szülinapja!
Dody papa!
Holnap hívlak,de kedden meg leviszem a elő,-hátlapot és felrakom a telódra!
Egy füst alatt akkor megnézem a Tamcsiét is
Miért szart be?Nem vigyázott rá kellő képpen?
A telcsimet mikor csinálod meg?
Tamcsié is beszart amit Tőled vettem!
Csörögj már rám mert a számod eltünt!
Köszike!
Csak azt nem értem,h miért nem vállalod ezt fel?
Kicsit hülyén jött ki minden megállásnál, hogy senki nem várt meg minket.....mert ugye a gyerkőccel nehezebb elindulni (babakocsi...stb.).
Szépen megindult a csoport miközben mi még készülődtünk, aztán meg mindig mehettünk utánatok kissé kapkodva.
Megmondom őszintén, nem erre számítottam/készültem.
Na mindegy, majd talán legközelebb ....
Hétközben este Neked milyen? Igaz akkor csak itt a környékben tudnánk menni egy karikát.
Most láttam a topikban , h írtál. Kocsival voltunk.
Ha a Janinak rendben lesz a lába, akkor már 3 an leszünk. Ő is kerepesi és gsr 600. Igaz a kék GSR
nem olyan szép mint a bordó , de már megszoktam