HI. Jani bocsi. De ma szoptam. Délben elmentem a Shoxba, vettem másik dzsekit. Onnan akartam
Kakucsra menni. Rendőr kiszedett a sorból közúti ellenőrzés. 1 kérdés: elsősegélycsomag A típusu.
Vigyorogtam mondtam nincsen, de 13 kor zár a shox és sietnék. Akkor vegyen a shoxba és jó utat kivánt. Azt is vettem 2700 pénzért.
Beszart a mosógép délutáni program Media mark. siemens vásárlás. Nem beszélek mellé ez az igazság
Látom kormány témában már kaptál 1 pár 5letet!A GSR klánhoz pedig elég ha ide írogatsz,az adatlapod kitöltöd!Ja és a régi tagoknak az első túrán 1 kaja pia+benzin! (Csak vicc volt)
Amúgy gratula a választáshoz!
Látom nem vagítok otthon a kormány témában
Általában 2 fajta átmérőjű van, 22mm és 28 mm. Az alap acél kormány is 22 mm-es. Viszont a 28 mm-es kormány is csak középen 28 mm, a szélein ahol a markolat van az is 22 mm.
28mm-es kormányhoz kell külön befogó, mert ami pl a gsr-en van az 22mm.es befogó.
Én az LSL kormányt ajánlom (nekem is az van), az 22mm-es, többfajta színben kapható és nem kell hozzá külön befogó!
Hacsak nem kónuszos, mint a tuning Renthal pl. a krosszmotorokon. Átalakító szettel. De a pontos értelmét annak se látom, annyi, hogy nem acél, hanem alu, emiatt elvileg könnyebb, viszont gyengébb, ezért a közepe vastagabb, tiszta kínlódás
Feltöltöttem a képeket, nem tom mikor jelennek meg.