hát így már tényleg elgondolkodtató... közmunkámat végzem és közben a klán motoros felvonulása zajlik a helyszínen csak ha túllépitek az ott megengedett sebességhatárt
ja. a szerencsére van ismerősre már ne építs
nekem is van vagy 4... már nem tudnak segíteni. május 1 óta nem...
persze a helyszíni történet az más. én csak levélben értesültem róla
a mai napig el sem hiszem én? gyorshajtás?
én anno a 30-as táblánál mentem 87-tel de szerencsére van ismerősöm és lefaragta 10 ezerre a büntit meg 3 pontra.Azért így is tanultam belőle,mert annál a táblánál mindig lassítok
május 1 előtt volt még? mert engem egyből lekaptak az objektív felelősség elvén,
május 4-én
és még mindig nem tiszta az ügyben történő eljárás... mindenki össze-vissza beszél.
Hali!
Bled-ben nem jártam viszont nemrég voltam átutazóban Szlovéniában. Csak ajánlani tudom, nagyon jó utak, barátságos árak (benzin 1,08 EUR körül, kaja, szállás itthoni árakon) és rengeteg motoros. Egyedül a traffipaxokra figyelj, én többször is láttam autóban csücsülő, kézben lézeres mérővel nézelődő rendőrt civil autóban.
Túraútvonalakat pedig inkább a www.motorostura.hu oldalon keress, van sok.
Üdv,
Abdul
Mi az hogy kijöhetsz? Megtisztelnél ha kijönnél! Vasárnap lesz a kakucsringen a buli, de természetesen előtte tali valahol Pesten. reméljük az idő jó lesz..
Egyébként szia És mindenki másnak is szia.
nekem is van vagy 4... már nem tudnak segíteni. május 1 óta nem...
persze a helyszíni történet az más. én csak levélben értesültem róla
a mai napig el sem hiszem én? gyorshajtás?
május 1 előtt volt még? mert engem egyből lekaptak az objektív felelősség elvén,
május 4-én
és még mindig nem tiszta az ügyben történő eljárás... mindenki össze-vissza beszél.
Bled-ben nem jártam viszont nemrég voltam átutazóban Szlovéniában. Csak ajánlani tudom, nagyon jó utak, barátságos árak (benzin 1,08 EUR körül, kaja, szállás itthoni árakon) és rengeteg motoros. Egyedül a traffipaxokra figyelj, én többször is láttam autóban csücsülő, kézben lézeres mérővel nézelődő rendőrt civil autóban.
Túraútvonalakat pedig inkább a www.motorostura.hu oldalon keress, van sok.
Üdv,
Abdul
ma átvettem a gyorshajtásos határozatom. elvileg 15e, de át lehet váltani 3 nap közmunkára
szerintetek megéri?
Mi az hogy kijöhetsz? Megtisztelnél ha kijönnél! Vasárnap lesz a kakucsringen a buli, de természetesen előtte tali valahol Pesten. reméljük az idő jó lesz..