Én itt lakom a temetőnél a lakótelepen, itthonról is szoktalak hallani :), de mikor megyek akkor ilátni is szoktalak. Én melóba sajnos kocsival szoktam menni :(
Ha megoldható egyszer meghallgatnám élőben közelebbről is Öcsimura találmányát....
Köszönöm szépen! Te mit csinálsz arra? Te is melóba mész?
A kipu márkája Öcsimura Mint Kykee-nek vagy Syrusnak..Csak ajánlani tudom, olcsóért jót..Ez pillanatnyilag a legolcsóbban beszerezhető kipu GSR-re..De ennek ellenére nagyon jó hangja van! (adatlapomon van vidi és kép is róla)
Tutis nézegettem a kutyusod az adatlapodon és rájöttem, hogy már láttalak egy párszor. Reggel szoktalak, mikor elmész Csepelen a Rákóczi F. úton a temetőnél. Nagyon penge hangja van a gépednek, ezt mindíg megállapítom.
Hi ,
Ma voltam két személlyel Palota-Papkeszi-Füzfő-Tihany vissza Füred -Veszprém.Palota...és nem áztunk el egyszer sem ...aztán még nem birtam leszállni a gépről és még egyedül Palota-Rátót -Zirc meg vissza.. ...naon király volt......
Ha megoldható egyszer meghallgatnám élőben közelebbről is Öcsimura találmányát....
Megyek is,mert a lányomnak Rocki versenye van
Mármint nem Rocki Balboával
A kipu márkája Öcsimura Mint Kykee-nek vagy Syrusnak..Csak ajánlani tudom, olcsóért jót..Ez pillanatnyilag a legolcsóbban beszerezhető kipu GSR-re..De ennek ellenére nagyon jó hangja van! (adatlapomon van vidi és kép is róla)
És nagyon ászul is néz ki... Milyen kipud van?
Mennyit lehet még menni, ha elkezd villogni az üzemanyag visszajelző? hány liter van benne még ilyenkor?
szerintem 5 l. nek még kell benne lenni....
Segítsetek, levegőszűrő tipus, cikkszám kellene valaki ha tudja.
Előre is köszi.
Ma voltam két személlyel Palota-Papkeszi-Füzfő-Tihany vissza Füred -Veszprém.Palota...és nem áztunk el egyszer sem ...aztán még nem birtam leszállni a gépről és még egyedül Palota-Rátót -Zirc meg vissza.. ...naon király volt......
Ezt akarod?
Nem értem az egészet,hogy mi ez,de nem is érdekel!
mi van megint jönnek a rajongóid vagy mi a szösz
nem is vinnélek mert a nyakamba lihegnél
Tényleg! ! !A Merkantil
Tybee,nem kell elgondolkodni