Jó reggelt mindenkinek! Margit híd pesti oldal, Szent István körúton parkol valaki a klánból? Melóba jöttem át a hídon, és egy szépség ott pihen. Gondoltam rákérdezek...
Más: járt már valaki Bled-ben? Tervezek egy 4 napos gurulást, és kiváncsi lennék az útviszonyokra, preferált útvonalra, stb.
Tegnap voltam motorozni ...egyedül mert senki nem ért rá :P ......Vp.-Tatabánya Turul emlékmű-Esztergom -Visegrád-Szentendre-Dobogokő-Pest-M0-Biatorbágy-Vértesac
sa-Fehérvár Vp..........király volt....szigorúan túrázós tempoban ( 6 fölé nem forgattam a gépet( 90-110 km/ó) mert szerettem volna megnézni igy mennyit eszik : 233 kilométernél tankoltam 11 litert ( ez 5 alatt van egy kicsivel) az össz táv 350 km volt.....
Neeeeem,ezek a saját múzeumomban szerepelnek!
Nokia 1010,2010,2110i,6110,Ericsson 198 (új),Motorola 3200,7200 microtac, és mind üzemképesek!
Nyárra a starndra nagyon jó menőzni
Napi bérlése 3000.-huf Kaukció 150.000.-
Mi lesz a hétvégén? ? Pályanap? Húú,ott még sose nem voltam!
Kimehetek én is,vagy csak a NAGYOKnak van?
Ne tessék foglalkozni az ilyen gerinctelen alakokkal,mi sem tesszük.
Már én is amennyit itt vagyok,így meg pláne
Más: járt már valaki Bled-ben? Tervezek egy 4 napos gurulást, és kiváncsi lennék az útviszonyokra, preferált útvonalra, stb.
Tegnap voltam motorozni ...egyedül mert senki nem ért rá :P ......Vp.-Tatabánya Turul emlékmű-Esztergom -Visegrád-Szentendre-Dobogokő-Pest-M0-Biatorbágy-Vértesac
sa-Fehérvár Vp..........király volt....szigorúan túrázós tempoban ( 6 fölé nem forgattam a gépet( 90-110 km/ó) mert szerettem volna megnézni igy mennyit eszik : 233 kilométernél tankoltam 11 litert ( ez 5 alatt van egy kicsivel) az össz táv 350 km volt.....
Nokia 1010,2010,2110i,6110,Ericsson 198 (új),Motorola 3200,7200 microtac, és mind üzemképesek!
Nyárra a starndra nagyon jó menőzni
Napi bérlése 3000.-huf Kaukció 150.000.-
ezek már korabeli darabok!
ilyen fiatalon?