HI. Az miért van, h a régi suzuki swifetesek mind .Hogy a balra kanyarodó sávból egyenesen megy tovább? Fiam ma ,,lekűzdötte,, a gsr t . lásd videók. Mosolygott mint a tejbe tök.
Hali!
Nem tud vki segiteni motor kivitelben Svájcba vagy a környékére?Olaszország vagy ilyesmi?Ha valaki motorért megy ki olaszba kifele esetleg üres kocsival?Persze nem ingyen gondoltam!Vagy ha vkinek az ismeröse akkor is szoljatok légyszi!Kösz
Jó estét!
Akkor szombaton 15.30-kor az M5 kivezetőjénél a Meki parkolójában találkozó, aki jön Áporkára. Hasonló időt mondanak, mint most hétvégére, így lehet, hogy autós túra lesz részemről is...
És az időjárás miatt a vasárnapi Kakucs is veszélybe kerül...
ez tényleg jól hangzik, de még várnom kell néhány évtizedet a vásárlással.
sajnos ez még mindig nem nekem való.
azt hiszem lassan el kéne beszélgetnem a főnökömmel, a fizetésemről!
Provident? ? ?
A Provident Család? ?
Azok nagyon komolyak! ! ! M indent 225%thm-mel veszenk meg ,meg a csekkeket is avval adják fel OKOSAK
De miből törlesztik,ha nem dolgoznak,mert egész nap otthon ülnek várva a providentesre? ?
Megint későn jöttél, nemsoká megyek szunyálni
Nem tud vki segiteni motor kivitelben Svájcba vagy a környékére?Olaszország vagy ilyesmi?Ha valaki motorért megy ki olaszba kifele esetleg üres kocsival?Persze nem ingyen gondoltam!Vagy ha vkinek az ismeröse akkor is szoljatok légyszi!Kösz
Akkor szombaton 15.30-kor az M5 kivezetőjénél a Meki parkolójában találkozó, aki jön Áporkára. Hasonló időt mondanak, mint most hétvégére, így lehet, hogy autós túra lesz részemről is...
És az időjárás miatt a vasárnapi Kakucs is veszélybe kerül...
Igy nem kell visszafizetned
sajnos ez még mindig nem nekem való.
azt hiszem lassan el kéne beszélgetnem a főnökömmel, a fizetésemről!
A Provident Család? ?
Azok nagyon komolyak! ! ! M indent 225%thm-mel veszenk meg ,meg a csekkeket is avval adják fel OKOSAK
De miből törlesztik,ha nem dolgoznak,mert egész nap otthon ülnek várva a providentesre? ?
Ha kell rá a teljes europa térkép akkor 5.000.-több