Hi!
Szeva Macsek!
Köszi,tényleg nagyon jó az a gumma máőr peremre tettem,nehogy kopjon a közepe!
Kiváncsi vagyok ,hogy mennyit megyek el vele!
Szerintem,hogy már lájtosabban motorozom,ki kell bírjon 10000et
a GSR légszűrőhöz hogy lehet hozzáférni ? ( ma leszedtema ülést de rá kellett jönnöm hogy nem az ülés alatt van ) cserléni érdemes vagy elég csak tisztitani ( még egyenlőre azt sem tudom hogy néz ki )
Van egy srác Papkeszin akivel már én is beszéltem , ő csinál GSR sportkiput ( egy gyári sportkiput koppint le , teljesen ugyan az mint az eredeti ) egyébként savállobol bármit megcsinál pl: bukócsövet , havernak a chopperére táskatartót , háttámlát , a felniket kipolirozza tükör fényesre stb.....
a kipura azt mondta kb, 45 db ezres....ha kell megszerzem a telefonszámát......
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, h nem tud véletlenül valaki gsr 600-hoz sportkiput elérhető áron, és h mi a véleményetek arról h a gyári dobból ha kiveszem a fojtást, az későbbiekben kárt okoz e a motornak?
Köszi előre is
Semeddig
Szeva Macsek!
Köszi,tényleg nagyon jó az a gumma máőr peremre tettem,nehogy kopjon a közepe!
Kiváncsi vagyok ,hogy mennyit megyek el vele!
Szerintem,hogy már lájtosabban motorozom,ki kell bírjon 10000et
Amikor felkerült a dob,többet volt egxkeréken,mint kettőn
A sport kipu dobott pár pacit a gépen ? vagy csak a hangja jobb?
Nem félni,hanem élni......
ma is kibaszott bölcs vagyok
Részegen még úgy sem pályáztam
Van egy srác Papkeszin akivel már én is beszéltem , ő csinál GSR sportkiput ( egy gyári sportkiput koppint le , teljesen ugyan az mint az eredeti ) egyébként savállobol bármit megcsinál pl: bukócsövet , havernak a chopperére táskatartót , háttámlát , a felniket kipolirozza tükör fényesre stb.....
a kipura azt mondta kb, 45 db ezres....ha kell megszerzem a telefonszámát......
és a gyári dob szétbarmolásáról mi a véleményed?
vagy nézd meg Kykee lapját az aszem 45
Szeretném megkérdezni, h nem tud véletlenül valaki gsr 600-hoz sportkiput elérhető áron, és h mi a véleményetek arról h a gyári dobból ha kiveszem a fojtást, az későbbiekben kárt okoz e a motornak?
Köszi előre is