A körforgalmakban vigyázni kell, mert általában kifele lejtenek. Ott elég még kissebb szennyeződés az aszfalton. Autóknál, kanyarodás közben a már kicsöpögött olaj ilyenkor lefolyik a müa. alsó burkolatról.
Veszélyes hely a körforgalom motorral!
Ma BT 014 megint hozta a formáját : egy körforgóban kezdett kícsúszni a motor alólam , gáz vissza , pici első fék és láss csodát vissza jött alám , nem tudom harmadszor is sikerül-e majd , mert már tavaly is jártam így , de öszintén büszke is vagyok a gumira mert azt hozza amit teszteltek róla : " jól kontrolálhat "
Köszi!
Kénytelen leszek most motorra ülni,mert a kocsiban nem tudom benyomni a kuplungot
Remélem hamar elmúlik a fájdalom,mert nem tudok menni sem rendesen,csak jönni
Tényleg őszintén sajnálom, de ahogyan elképzelem.... Együttérzek, egyszer még a suliban jártam igy. Bejött a tanár, az osztály pedig felállt. Próbáltam én is... Borítottam, ami fogásközelben volt.
Hajnali fél négykor mennék wcre és nem vettem észre hogy a bal lábam elzsibbadt.Nagyban lódúlnék a toalett irányába,és a jobb láb után helyeztem volna a testsúlyt a balra ,de az ugye üzemen kívűl volt és szépen összecsuklottam mint a kártyavár,magam alá hajtva a lábam.Mit nem mondjak most is rohadtúl fáj,ahogy a 103 kilóval a bal lábam kislábujjára raktam a tömegem.
Elég börlex volt a jelenet,mert mint a zsák liszt huppantam,nem kis buffogást keltve ezzel.Úgy kúsztam oda az erkélyajtóhoz mint valami amputált lábú hajléktalan,mert rohadtúl kivert a víz a fájdalomtól és igen csak fáztam.
Na szóval ilyet estem.
Senkinek sem kívánom azt a fájdalmat ráadásúl félig alvós állapotban.elég jó hamar fel lehet igy ébredni
Aztán mész baloldalt bent, kocsog autós meg melléd megy, te elindulsz kifelé és már át is ment rajtad...
Veszélyes hely a körforgalom motorral!
Mi van kykee így levettek a lábadrúl?.... Vigyázz papa,mert a fejedre NŐ!
Vagy ,netán utáltok?
Ismerős. Én vízen estem, a térdem beakadt és eltekeredett anno. Egy hétig nem tudtam járni.
Jobbulást, Hombre
Kénytelen leszek most motorra ülni,mert a kocsiban nem tudom benyomni a kuplungot
Remélem hamar elmúlik a fájdalom,mert nem tudok menni sem rendesen,csak jönni
Na lépek,üdv nektek GSR riderek
csao
Hajnali fél négykor mennék wcre és nem vettem észre hogy a bal lábam elzsibbadt.Nagyban lódúlnék a toalett irányába,és a jobb láb után helyeztem volna a testsúlyt a balra ,de az ugye üzemen kívűl volt és szépen összecsuklottam mint a kártyavár,magam alá hajtva a lábam.Mit nem mondjak most is rohadtúl fáj,ahogy a 103 kilóval a bal lábam kislábujjára raktam a tömegem.
Elég börlex volt a jelenet,mert mint a zsák liszt huppantam,nem kis buffogást keltve ezzel.Úgy kúsztam oda az erkélyajtóhoz mint valami amputált lábú hajléktalan,mert rohadtúl kivert a víz a fájdalomtól és igen csak fáztam.
Na szóval ilyet estem.
Senkinek sem kívánom azt a fájdalmat ráadásúl félig alvós állapotban.elég jó hamar fel lehet igy ébredni